Zelenskõi: Ukraina ei saa endale lubada varimajanduse allesjäämist (1)

BNS
Copy
President Volodõmõr Zelenskõi.
President Volodõmõr Zelenskõi. Foto: Unian/president.gov.ua

President Volodõmõr Zelenskõi avaldas neljapäeval arvamust, et Ukraina ei saa lubada endale varimajanduse allesjäämist, edastas ukrainlaste uudisteportaal Unian.

Presidendi sõnul arutletakse praegu Ukrainas palju selle üle, milline peaks olema riigi majanduspoliitika nii sõja ajal ja ka rahu saabudes.

«Tahan rõhutada üht põhjapanevat detaili. Peaksime juba harjuma sellega, et ühiskonnas saab olla ainult kaks osa ehk need, kes kaitsevad meie iseseisvust ja need, kes teevad tööd, et see kaitse oleks tagatud. Ja see küsimus ei ole ühes või teises majandusdoktriinis, see ei ole ühe või teise poliitilise seisukoha küsimus. Me lihtsalt ei saa endale lubada, et riigis on majanduselu varjatud osa,» rääkis president.

«See on ametlik töötamine. See on maksude tasumine. See on meie riigis majanduslike võimaluste maksimaalne laiendamine seaduslikel alustel. See on riigiasutuste täielik moderniseerimine. Kõik, kes tegutsevad Ukraina poliitikas ja mõjutavad avalikkust, peavad aru saama, et varimajandust riigis enam ei tule,» toonitas Zelenskõi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles