Kaitseväe kolonn sattus avariisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseväe kolonn. Pilt on illustratiivne.
Kaitseväe kolonn. Pilt on illustratiivne. Foto: Marina Loštšina

Täna umbes kell 13.00 toimus Tallinna-Tartu maantee 41. kilomeetril Kose lähedal avarii, kus osales kaks kaitseväe sõidukit.

Kaitseväe pressiesindaja Ingrid Mühling seletas, et teelt libises välja 21. Jalaväebrigaadi tagalapataljoni sõiduk  ja 2 tsiviilsõidukit. Inimesed kannatada ei saanud.

«Planeeritud peatuse tegemisel ajateenijast autojuht pidurdas, mille tulemusel auto läks külglibisemisse. See põhjustas vastassuunast sõitva treileri ja sõiduauto ning ühe kolonnis sõitnud kaitseväe sõiduki teelt väljasõidu,» seletas ta. «Kaitseväelased kutsusid kohale politsei ja sõjaväepolitsei. Kolonnis sõitnud  puksiirmasinad tõmbasid teelt välja sõitnud autod teele tagasi.»

Kaitseväe autodel vigastusi ei olnud.  Lisaks aitas kaitseväe sõiduk ka teel hädas olnud sõiduautot kraavist välja tõmmata, teatas kaitseväe peastaap. Kaitseväelased olid teel Nursipalu harjutusväljale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles