Tallinna kommunaalameti juht lahkub sügisel ametist

Uwe Gnadenteich
, ajakirjanik
Copy
Ain Valdmann
Ain Valdmann Foto: Sander Ilvest

Tallinna keskkonna- ja kommunaalameti pikaaegne juhataja Ain Valdmann andis linnavalitsusele teada, et lahkub 1. oktoobril ametist.

«Oleme Ain Valdmannile väga tänulikud keskkonna- ja kommunaalvaldkonna juhtimise eest aastakümnete vältel. Aini panust Tallinna arengusse on raske üle hinnata. Ühtlasi loodan, et ta on valmis oma mitmekülgsete kogemuste ja pädevusega linnale ka edaspidi toeks olema,» lausus abilinnapea Vladimir Svet.

«Olen Tallinna kommunaalvaldkonda panustanud peaaegu 45 aastat ja soovin nüüd teatepulga noorematele edasi anda. Kolm kuud lõpuspurti on veel ees, kokkuvõtteid ja tagasivaateid jõuab veel teha,» ütles Valdmann.

Valdmann asus linna süsteemi tööle 1977. aastal. Aastatel 1977–1991 töötas ta Tallinna linna elamute valitsuse plaaniosakonna juhataja, peainseneri ja juhatajana. 1993–1995 oli ta Mustamäe linnaosavanema asetäitja ning aastatel 1995–1996 töötas ta Nõmme linnaosavalitsuses. Alates 1997. aastast on Ain Valdmann olnud Tallinna kommunaalameti juhataja. Pärast asutuste ümberkorraldamist 2019. aastal jätkas ta Tallinna keskkonna- ja kommunaalameti juhatajana.

2009. aastal nimetati Valdmann Tallinna aukodanikuks kommunaalmajanduse valdkonna eduka arendamise eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles