Politseibuss seiskas trammiliikluse

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Liis Treimann

Täna hommikul seiskus Tallinnas Tondil trammiliiklus, sest mööda trammiteed sõitnud politseibuss jäi jääsulpi kinni.

Postimehe lugeja teatel proovis politseibuss täna kella 10 ajal sõita mööda Tondil peatusest Kalevi suunas viivat trammiteed, kuid ilmselt libeda tee ja lumelobjaka tõttu jäi kinni. Kuna politseisõiduk oli trammiteel, siis ei saanud Tondi lõpp-peatusest väljuvad trammid sõitu alustada.

Samas kohas viibis buss töömeestega, kes läksid politseinikele appi, kuid neil ei õnnestunud bussi teelt kõrvaldada. Seejärel püüti bussi trossi abil teelt välja tõmmata, kuid ka see esimesel katsel ei õnnestunud. Pärast veerandtunnist pusimist saadi trammitee siiski vabaks. Politseibuss jäi hätta kohas, kus sõiduteed ei ole.

Põhja prefektuurist öeldi, et tegu oli Kesklinna patrulli «väikse tööõnnetusega». Politseibussi sõitmist mööda trammiteed põhjendas pressiesindaja sellega, et politsei sai  väljakutse, kuna seal olevat nähtud liputajat.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles