Sel moel leiad ametliku online kasiino ja väldid turvariske

Copy
Foto: Pexels

Internetiavarustes on suurel hulgal veebikasiinosid ja spordiennustuste portaale, paljud neist usaldusväärsed, kuid leidub ka selliseid, mille puhul on turvalisus üsna küsitav. Kuidas aga ametlikku kasiinot ära tunda ning olla kindel, et sinu isikuandmed on kaitstud?

Selleks, et vältida petturite saagiks langemist, on vajalik teha kindlaks, et kasiino, mille lehel mängid, vastab kõikidele järgnevatele nõuetele. Sel moel võid olla kindel, et mängid usaldusväärsel lehel.

Nad omavad vajalikku litsentsi

Eestis peab hasartmängude korraldajatel olema Maksu- ja Tolliameti poolt väljastatud ja kehtiv litsents ehk tegevusluba. Selleks, et litsents saada, peavad kasiinod vastama rangetele nõuetele nagu näiteks maksevõime.

Kuidas aga teada, kas kasiino omab kehtivat tegevusluba? See on reeglina nende veebilehel ära märgitud, tavaliselt lehe jaluses. Kui märkad lehe all ääres kasiino litsentsi numbrit, siis tead, et nad on Maksu- ja Tolliameti heakskiidu saanud.

Nad võtavad kasutajaandmete turvalisust tõsiselt

Otsides turvalist online kasiinot, on ülimalt oluline teada, kas kasiino kasutab andmete salvestamiseks ja krüptimiseks vajalikke vahendeid. Krüptimine on vajalik selleks, et vältida isikuandmete lekkimist kolmandatele isikutele. See tähendab, et sinu isikuandmed on turvatud.

Väldi halva või olematu klienditeenindusega kasiinosid

Selleks, et probleemide korral abi saada ja oma võidud ka päriselt kätte saada, on oluline, et kasiinol oleks heal tasemel toimiv klienditugi. Juhul kui on mingi kahtlus, kas kasiino omab klienditeenindust, siis proovi enne kasutajaks registreerimist nendega ühendust võtta. Kui sa oma küsimusele abi ei saa, võib tegemist olla pettusega. Head kasiinod pakuvad klientidele abi 24/7 ja nende vastused on ka päriselt kasulikud.

Pööra tähelepanu piirangutele ja kasutustingimustele

Paljud kasiinod piiravad boonuste kasutamist või võitude välja võtmist, nõudes kasutajatelt kindlate tingimuste täitmist. See on üsna levinud praktika, kuid kui leiad tingimuste hulgast midagi kummalist või eriti ranget, siis võta kasiinoga ühendust ja küsi täpsemalt nende kohta.

Kokkuvõttes on erinevaid meetmeid, mis aitavad kindlaks teha, kas tegemist on ametliku kasiinoga või oled hoopis petturite poolt loodud veebilehel. Lisaks leidub kasiinode võrdlemise platvorme, näiteks Casino Cupid, mis võrdleb ainult ametlikke mängulehti. Lisaks võid lugeda, millised on parimad kasiino boonused ja kuidas neid kasutada. Ükskõik, millise kasiino kasuks lõpuks otsus langeb, tuleb meeles pidada, et mängima peaks vastutustundlikult ja seada endale rahalised ja ajalised piirangud, millest kinni pidada.

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult.

Copy
Tagasi üles