Narva Maximas müüdi Georgi lindiga kaarte, kliendi sõnul tema kaebust tõsiselt ei võetud (3)

Brita-Maria Alas
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Maxima postkaardid
Maxima postkaardid Foto: Lugeja foto

Ehkki ühe vaenusümbolina on Georgi lint Eestis keelatud, müüdi Narva Kreenholmi Maximas musta-oranži lindiga õnnitluskaarte veel eile õhtulgi. Infoletti rikkumisest teavitanud klient jäi enda kirjeldusel naerualuseks, küll aga kinnitab Maxima, et kaardid korjati mõni minut hiljem ära. 

Teisipäeval kella 18 ajal poodi külastanud mehe sõnul märkas ta postkaardistendil nelja Georgi lindiga õnnitluskaarti. «Ma tegin neist pilti, läksin infoletti kahe töötaja juurde ja küsisin, et kuidas see võimalik on?» Vastusena anti talle tema sõnul mõista, et kaarte müügilt maha ei võeta. Muu hulgas olevat töötaja kliendi sõnul naljatlenud, et «Putin viskab meile niikuinii granaadi». 

Mees tahtis rääkida ka kõnealuse kaupluse juhatajaga, kuid viimane olevat tööpäeva juba lõpetanud. Infoleti töötaja helistas kliendi oletusel seepeale juhataja asendajale: «Ka asendaja ütles telefonitsi, et kaardid jäävad nii nagu on.»

Maxima kommenteeris, et videokaadrite järgi võeti kaardid tegelikult mõni minut hiljem lettidelt siiski ära. Ühtlasi anti Postimehele mõista, et kliendi väidetel töötajate ükskõiksusest ei ole alust. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles