Ruumipuudusest päästab mobiilne hoone

Holder.ee
Copy
Foto: Holder.ee

Ettevõte ABCMODUL pakub müüa mobiilseid hooneid - mitmesuguse suurusega kvaliteetseid soojakumudeleid ning panipaigaks sobivaid uusi plokkkonteinereid, mida sobib paigutada ka näiteks koduaeda.

Soojakud on tehases paneelidest kokku pandud soojustatud konteinerid või ruumimoodulid. Ilma aknata kujutavad need endast soojustatud laoruumi või ka kuuri. Kui sellele lisada aknad, on tegemist juba pisikese eluruumiga.

Soojakumaja eelised

Soojakuid tootvad tehased on loonud kümneid põnevaid eriotstarbelisi soojakumudeleid, mis sobivad kasutada erinevas kliimas: valikus on saunad, pesuruumidega tualetid, paljudest moodulist koosnevad korrusmajad jne. Eraisikute jaoks toodetaks toredaid puiduseid tünnisaunasid ning samuti on soojakuid kasutust leidnud ka moodsate ja mobiilsete suvilatena. Väikesemõõdulise hoone saab paigutada kruusapadjale ning selline majakese ehitus ei vaja ka ehitusluba. ABCMODUL transpordib valmisehitatud sauna ja majakese ka krundile. Teadmiseks, et transportida on võimalik kolme meetri laiuseid ja kuni 12meetri pikkuseid valmishooneid.

Foto: Holder.ee

Kliendi soovil sisustatakse soojakumaja mis tahes seadmetega: sinna ehitatakse köök, paigaldada kliimaseadme, WC-pott, valamu, boiler, õhksoojuspump, radiaator jne.

Ühest või mitmest moodulist kokku pandud soojak sobib tööliste ajutiseks eluasemeks, moodsaks kontoriks või kaubanduspinnaks – sellise hoone saab vajadusel koost lahti võtta ja teise kohta transportida.

Foto: Holder.ee

Metallkonteiner sobib kuuriks

Eritüübilised metallkonteinerid on nagu lego klotsid, mida toodeti algselt kauba vedamiseks. Arvatakse, et maailmas on tänapäeval ligi 14 miljonit kasutuseta konteinerit ning nendele kasutuse leidmine aitab säästa keskkonda ja annab ruumi fantaasiale.

Konteinerite kasutusotstarve on väga lai. Kujutab ju konteiner endast standardmõõdulist tugevat ja kergesti transporditavat moodulit, millele on võimalik anda erinevaid funktsioone: metallist mooduleid kokku liites saab moodustada konteinerelamuid, kontoreid, müügiputkasid, hobi- ja hoiuruume.

Ühed säilitavad teadlikult sellele ruumielemendile omase robustse välimuse, teised lisavad klaaspaneele või puitu, et rõhutada ehitise modernsust. Nii lao- kui merekonteinerid sobivad väga hästi asjade hoiustamiseks, sest peavad vastu tuulele ja vihmale. Merekonteiner on ehitatud nii, et õhk selles liigub, aga selles olev kaup ei saa märjaks. Merekonteiner on ehitatud raamile, mistõttu sellest ehitatud elamu ei vaja vundamenti ning seda saab tõsta ühes tükis. Aastakümneid kestev merekonteiner turvaline ja võrdlemisi tulekindel.

Uutel laokonteineritel on kergelt avatav uks, õhutussüsteem ja lukukaitse ning seda on võimalik kasutada koduses majapidamises esemete, aiatöömasinate ning -riistade hoiustamiseks. Sellise plussiks on asjaolu, et laokonteinerit on võimalik tulevikus edasi müüa.

Foto: Holder.ee

ABCMODUL OÜ

Copy
Tagasi üles