Füüsik ja ettevõtja Andi Hektor liitus Parempoolsetega (3)

Postimees
Copy
Füüsik Andi Hektor liitus Parempoolsetega.
Füüsik Andi Hektor liitus Parempoolsetega. Foto: Tairo Lutter

Astro-osakestefüüsika vanemteadur ja ettevõtja Andi Hektor liitus Parempoolsetega. Hektori sõnul soovib ta kaasa aidata nii Eesti poliitika targemaks muutumisele kui ka panustada energeetikapoliitikasse.

«Tunnen sügavat muret selle pärast, et Eesti poliitikas kuuleb järjest vähem mõistuse häält. Vähem ja vähem näeb otsuste tõenduspõhisust ja levib helikopterilt raha külvamise mentaliteet. Parempoolsete puhul kuulen selget ja arusaadavat talupojamõistust rääkimas – tahan igati kaasa aidata, et Eesti poliitika, majandus ja ühiskond muutuks targemaks,» rääkis Hektor.

Teadlase ja eksperdina häirib Hektorit tema sõnul Eesti ja Euroopa Liidu mannetu energiapoliitika. «Vajame julgeid ja ratsionaalseid energeetikaotuseid praegu – energeetika on valdkond, kus praeguste tegude vilju näevad meie lapsed ja lapselapsed,» lisas Hektor.

Parempoolsete ühe eestvedaja Lavly Perlingu sõnul on Hektori liitumine märgiline, kuna Eesti poliitikas on oma eriala tippude defitsiit, kellel on soovi ja jaksu olulistel teemadel kaasa rääkida.

«Parempoolsetele teeb au, et Andi Hektor teadlase, innovaatori ja ettevõtjana on meiega koos valmis Eesti vasakule vajunud poliitmaastiku taas tasakaalu viima. Füüsikuna teab Andi kindlasti hästi, mida kreeni kaldumine kaasa toob,» ütles Perling.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles