Tanel Kiik asub Tallinna abilinnapeaks (2)

Margus Paaliste
, ajakirjanik
Copy
Tanel Kiik, Keskerakonna aseesimees
Tanel Kiik, Keskerakonna aseesimees Foto: Jaan Vanaaseme

Endine tervise- ja tööminister, Keskerakonna juhatuse liige Tanel Kiik andis Tallinna meerile Mihhail Kõlvartile nõusoleku asuda abilinnapea kohale, vahendas rahvusringhääling.

Tanel Kiik võtab üle Andrei Novikovi ametiülesanded hakates kureerima Tallinna transpordivaldkonda, sealhulgas linnaplaneerimise ameti, transpordiameti ja linnavaraameti valdkonda.

Kiige sõnul jätkab ta kindlasti abilinnapea ametis, kui kevadistel parlamendivalimistel Keskerakond valitsusse ei jõua. Riigikogu lihtliikmeks ta abilinnapea kohalt minna ei plaani.

«Olen jätkuvalt huvitatud poliitikas jätkamisest ja kindlasti Tallinna linnavalitsuses töötamine on väga hea võimalus anda oma panus pealinna arengusse ning inimeste eluolu paremaks muutmisesse,» ütles Kiik Postimehele eelmisel nädalal.

Postimees kirjutas juuli lõpus, et 2017. aastast abilinnapea ametit pidanud Andrei Novikov asub augusti keskpaigast ASi Tallinna Linnatransport nõukogu juhatuse liikmeks ning astub tagasi nii abilinnapea kohalt kui ka Keskerakonnast. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles