Parimad kohvimasinad pakuvad sulle kodus tõelist kohvielamust

Kaup24
Copy
Foto: Pixabay

Hõrk hommikukohv on paljude eestlaste hommikurutiini üks osa. Ja see pole ka ime, sest eestlasi peetakse väga suurteks kohvinautlejateks. Just seetõttu otsitakse ka aina enam võimalusi, kuidas valmistada kodus kohvi, mis ei jääks alla professionaalsete baristade poolt valmistatud joogile. Meil on sulle hea uudis - seda on tõepoolest võimalik ise kodus teha. Meie turu parimad kohvimasinad toovad tõelise kohviku elamuse koju kätte. Millised on aga need parimad kohvimasinad?

 

Parimad kohvimasinad filtrikohvi valmistamiseks

Filterkohvi on kindlasti üks eestlaste vaieldamatu lemmik. Selle populaarsus tuli meile Soomest ja tänase päevani on neid, kes just filterkohvi tellivad Tallinna uusimatest kohvikutest ja valmistavad seda ka ise kodus. Parimad kohvimasinad filterkohvi valmistamiseks on sellised, mis vastavad just sinu eelistustele. Olgu selleks siis disain või funktsionaalsus. Sellised kohvimasinad on poodides saadaval erinevas hinnaklassis, alates vaid paari kümnest eurost, aga moodsaimad ja paljude jaoks parimad kohvimasinad ulatuvad lausa paarisaja euroni välja. Küsimus on tihtipeale maitses ja mugavuses.

Kui sa armastad värsket kohvi, siis kindlasti on parimad kohvimasinad need, millel on veski. Nii saad valmistada oma kohvi parimatest ja värskeimatest ubadest.

Parimad kohvimasinad espresso kohvijookideks

Espresso põhised kohvijoogid on populaarsust kasvatamas. Paljud eelistavad cappuccinot, caffe lattet või lihtsalt espressot filterkohvi asemel. Siinkohal on heaks valikuks täisautomaatne kohvimasin, mis teeb sinu eest kogu töö ära. Parimad kohvimasinad on ju just need, mille kasutamine on äärmiselt mugavaks ja lihtsaks tehtud, kas pole. Espressomasin võib olla toodetud erinevate brändide poolt kui erinevate funktsioonidega. Turul on palju tootjaid, kes on tulnud välja oma mudelitega. Need erinevad nii suuruse, kuju, värvi kui ka funktsionaalsuse poole pealt. Kas parimad kohvimasinad on just need, millel on kõige enam funktsioone, jääb sinu öelda, sest see, mida ühelt kohvimasinalt ootame, on väga erinev. Vali kas Philips, Jura, Delonghi või mõni teine bränd. Valik on väga suur ja lai, mis tähendab, et igaüks leiab soovitud masina.

Kust leida parimad kohvimasinad?

Ükskõik, kas sa otsid filterkohvimasinat või täisautomaatset espressomasinat, suure valiku leiad Eesti suurimatest e-poodidest nagu kaup24.ee või hansapost.ee. Parimad kohvimasinad on sinust vaid mõne kliki kaugusel. Sa ei pea selle soetamiseks isegi diivanilt püsti tõusma, vaid saad selle soetada mõnusalt lebades.

Samuti on hea idee hoida pakkumistel silm peal, sest näiteks varsti saabub Must reede, mis on tuntud oma suurepäraste pakkumiste poolest. Sel ajal võid leida parimad kohvimasinad kui ka muud vajalikud kodumasinad erinevatelt brändidelt väga heade hindadega. Otsi juba varakult enda lemmikmudel välja ja soeta e-poest. Kasuta kindlasti võimalust ja naudi peatselt suurepärast kohvi maitsvate pannkookide kõrvale!

Copy
Tagasi üles