Kolmapäeval tuleb kuni 15 kraadi sooja

BNS
Copy
Uue nädala esimene pool veel öökülma ei too, küll aga tuleb arvestada teatava vihmavõimalusega.
Uue nädala esimene pool veel öökülma ei too, küll aga tuleb arvestada teatava vihmavõimalusega. Foto: Elmo Riig

Ilmateenistuse prognoosi järgi tuleb kolmapäeval kuni 15 kraadi sooja ja oodata on ka vihma.

Enne südaööd on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab vihma ja on udu. Pärast keskööd saartelt alates pilvkate tiheneb, Lääne-Eestisse jõuab nõrk vihmasadu. Tuul pöördub põhjakaarest läänekaarde ja ulatub 2-8, enne südaööd ja hommikul rannikul puhanguti kuni 11 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +6 kraadi, saartel ja läänerannikul tuleb 7-11 kraadi sooja.

Peipsi järvel puhub põhja- ja loodetuul 4-8, puhanguti 11 m/s, vastu hommikut pöördub tuul läänekaarde ja nõrgeneb. Laine kõrgus on 0,6-1,1 meetrit. Enne südaööd sajab kohati vihma. Nähtavus on mõõdukast heani. Sooja on 4-7 kraadi.

Päeval on peamiselt pilves ilm. Vihmasadu laieneb Lääne-Eestist ida suunas. Puhub lõuna- ja edelatuul 3-9, rannikul puhanguti 12, õhtul saartel kuni 14 m/s. Sooja on 10-13, saartel kuni 15 kraadi.

Peipsi järvel puhub lõuna- ja edelatuul 3-7, õhtul puhanguti 10 m/s. Laine kõrgus on 0,3-0,9 meetrit. Hommik on sajuta, päeval sajab aeg-ajalt vihma. Nähtavus on heast mõõdukani. Sooja on 9-11 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles