Isamaa ootab Riina Sikkutilt LNG-terminali kohta selgitusi (9)

Tarvo Madsen
, ajakirjanik
Copy
Riina Sikkut.

FOTO: Eero Vabamägi
Riina Sikkut. FOTO: Eero Vabamägi Foto: Eero Vabamägi

Isamaa ei ole veel otsustanud, kas liitutakse majandus- ja taristuminister Riina Sikkuti (SDE) umbusaldamisega või mitte. Otsustamiseks oodatakse ministrilt selgitusi.

Riigikogu Isamaa fraktsiooni esimees Priit Sibul tõdes, et ilmselt arutatakse küsimust omakeskis esmaspäeval. «Seni kuni seda ei ole ja kuni liiguvad spekulatsioonid, pole seda põhjust arutada. Aga kui see tekib päevakorda, siis me kindlasti räägime nii omavahel kui Riinaga,» ütles ta.

Sibula sõnul on ühest küljest praegu toimunud LNG-laevaga seoses hämamist, kuid teisalt tundub talle, et probleem ulatub ajas tagasi ka eelmiste valitsuste tegevusse. Seega on tal asja suhtes mitmetised tunded. «Ma oma tundeid seoses umbusaldamisega ei hakka Postimehes avaldama, aga mul on väga palju erinevaid küsimusi, mis puudutavad LNG-laeva ja seda, mida erinevad valitsused ja valitsusliikmed teinud on. Mulle tundub, et osaline probleem langeb ka umbusaldajatele, ehk eelmisele valitsusele,» ütles ta. «Üks on see, et kes ja milles süüdi on, ja teine on see, et mis päriselt edasi saab,» lisas Sibul.

Kommentaarid (9)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles