PILTUUDIS T1 sai lisaks batuudikeskusele hiigelsuure erootikakaubamaja

Elu24
Copy
Hot Lips erootikakaubamaja omanik Timo Majuri T1 kaubanduskeskuses Hot Lips Erootikamaailma avamisel.
Hot Lips erootikakaubamaja omanik Timo Majuri T1 kaubanduskeskuses Hot Lips Erootikamaailma avamisel. Foto: Konstantin Sednev

Tallinnas T1 keskuses toimus neljapäeval Hot Lipsi Erootikamaailma kuum avamispidu, kuhu olid kohale kutsutud naudingukoolitaja Epp Kärsin ja paljud teised.

Mullu pankrotistunud T1 kaubanduskeskusele hakati uut elu sisse puhuma tänavu suvel. Postimees vahendas juunis, et keskus investeerib hoone renoveerimisse 16 miljonit eurot, ning ehitustööd algasid suvel. Viimane lihv antakse T1-le teadaolevalt 2023. aasta lõpuks. T1 uue suuna üheks tähtsaks elemendiks on Hot Lipsi erootikakaubamaja ehk Erootikamaailm.

T1 tegevjuht Tarmo Hõbe selgitas Elu24-le, et eesmärgiks on tuua keskusesse tooteid ja teenuseid, mis eristuksid. «Hot Lips on selle uue koosluse väga hea näide, praegu pole Eestis üheski keskuses erootikapoodi. Erootikapoed pigem ei ole hea kuvandiga, sest kunagi alustasid need keldripoodidest ja pigem on neid nurgatagusteks, põrandaalusteks peetud. Aga mujal maailmas on see inimeste elu normaalne osa,» tõi Hõbe välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles