Jõulukingitused aktiivsele inimesele

Kaup24
Copy
Foto: Pixabay

Jõulud on tulekul ja kindlasti oled juba mõttes mõlgutanud erinevaid ideid, mida kinkida oma kallimatele inimestele. Kõigil on sõpruskonnas keegi, kes on aktiivne, käib regulaarselt trennis, sööb teadlikult ja tasakaalustatult ning peab lugu enda tervisest. Mida sellisele inimesele aga kinkida? Tutvu kõikide meie ideedega ja ammuta inspiratsiooni, et panna kokku rõõmustavad kingitused oma kallimatele sõpradele.

 

Blender aitab valmistada parimaid tervise- ja jõujooke

Usume, et pea igale aktiivse eluviisiga inimesele meeldivad smuutid. See võib olla lausa tema hommikusöögiks või trennijärgseks vahepalaks. Selleks, et tal oleks järgmine kord smuutit mugavam valmistada kingi talle multifunktsionaalne ja hea blender. Blender aitab valmistada nii smuuti, aga ka erinevaid kokteile üritusteks, kui ta võõrustab enda kallimaid sõpru. Vali blender, mis on hea jõudlusega ja erinevate funktsioonidega, et seda saaks mitmekülgselt kasutada. Kui sa aga tead, et tal on blender olemas, siis ehk on kasu mõnest muust kodumasinast?

Pääse spaasse või massaažile aitab lõõgastuda

Aktiivsed inimesed vajavad lõõgastust ja selleks, et sinu sõber saaks välja puhata enda pikkades treeningutest kui ka kiirest eluviisist, kingi talle kinkekaart mõnda spaasse, kus ta saab supelda, nautida saunasid ja lõõgastuda. Samuti sobib kingituseks mõni hea massaaž, kuhu ta ise võib-olla ei lähe. Selleks võib olla nii lõõgastav mee-, laavakividega massaaž või hoopiski näomassaaž.

Uued treeningriided kuluvad alati ära

Sellistel inimestel, kes armastavad liikuda, kuluvad treeningriided alati ära. Kindla peale minek on klassikalised retuusid, lühikeste varrukatega spordisärk ja mõni pikem pusa, mida peale tõmmata. Kui sa tead tema stiili eelistusi kui ka rõiva suurust, siis sul pole probleemi leida talle sobivad spordiriided. Tutvu laia valikuga Kaup24 või Hansaposti e-poodides ja üllata enda sõpra!

Maitseelamused uues kodulinna restoranis

Hea toit meeldib kõigile. Kui tema kodulinnas on hiljuti avatud uus restoran, siis vii ta sinna sööma. See on omamoodi kogemus, mida kindlasti kodus kokates ei saa. Kingi kas kinkekaart või leppige aeg kokku, kui koos sinna sööma lähete. Maitseelamused on alati toredad ja eriti veel, kui seda saab jagada enda parimate inimestega samal ajal vesteldes ja muljeid jagades.

Kvaliteetne voodipesu heaks uneks

Hea uni on oluline, et me saaksime end välja puhata. Ilma selleta ei ole meil palju jaksu järgmisel päeval erinevaid tegevusi ette võtta. Kingi talle uus voodipesu komplekt, et ta saaks mõnuleda voodis ja end välja puhata. Vali tema lemmikvärv või kingi alati klassikaline valge, helesinine või -hall voodipesu, mille komplekti kuulub nii magamiskott, lina ja padjapüürid.

Kui oled kinki valimas, mõtle sellele, mida sinu sõber vajab või on soovinud soetada. Ehk on ta sulle midagi hiljuti maininud, mida sooviks endale saada. Aga pea meeles, et iga südamest tulev kink on hea kink. Ära unusta oma kallimaid sõpru ja üllata neid jõulude ajal armsal viisil.

Copy
Tagasi üles