Mida põnevat pakub Mäetaguse Mõisa Hotell & Karukella Puhkemaja talveperioodil?

Copy
Foto: Mäetaguse Mõisa Hotell & Spa

Mäetaguse Mõisa Hotell & Spa

Karukella Puhkemaja

Mäetaguse von Rosen spa- Eesti esimene täiskasvanute hotell

Mäetaguse mõisahotell von Rosen spa on disaininud Eestis uudse puhkusekogemuse, kus oleks võimalik hetkeks jätta tahaplaanile ema- ja isarolli ning nautida aega mehe ja naisena. Ka seminaride korraldajad hindavad lastevaba keskkonda.

Tehke test ja saage teada, kas see puhkus on teile - kolmapäevast laupäevani on hotelliosa, spaa ja restoran avatud vaid täiskasvanud külalistele ja pühapäevast esmaspäevani on oodatud ka pered.

Hea söök, kõrge unekvaliteet ja soe spaa annavad võimaluse nii aktiivse kui ka lõõgastava puhkuse järel tunda end lahkudes täietud akudega. Kasutage juhust soetada endale ka varajane saabumine, siis jääb spaatamise ja õhtusöögi vahele võimalus teha üks mõnus unepaus, mis tasakaalustab keha ja meele.

Väga populaarne on viiekäigulise maitsekohtunike roa tellimine, pakutakse vähendatud portsude näol korraga viis käiku, et saada läbilõige uuest a la carte menüüst, mille pani värskelt novembri alguses kokku tippkokk Joel Ostrat.

24. detsembri õhtul esineb rahvamuusikaansambel, kes esitab erinevate maade jõulumuusikat ning teeb ka mõned vahvad jõulumängud.

Aastavahetusel toimub Mäetaguse mõisahotellis traditsiooniline õhtujuhiga aastavahetuspidu, kus esinevad Untsakad, on rikkalik peolaud, avatud on kokteilibaar ning on võimalik end jäädvustada fotopeegli abil. Aastavahetuspidu välja müüdud ja soovijad lisatakse ootelehele.

Hea on teada, et Mäetaguse hotell on eeskätt lõõgastus- mitte peohotell, kuhu on oodatud täiskasvanud paarid, kes peavad lugu heast veinist ja söögist. Hotelli külastavad ka sõpruskonnad, kellele organiseeritakse vahvaid aktiivseid tegevusi majas ja ümbruskonnas.

Mäetaguse mõisahotell von Rosen spas saab tuba broneerida info@moisahotell.ee, lisainfot saab kodulehel, Instagramis ja Facebookis.

Suusapuhkus toob Karukella puhkemajja

Karukella püsikliendid nimetavad seda puhkemaja hellitlevalt Eesti parimaks alpimajaks, sest see asub Kiviõli suusamäe vahetus läheduses.

Põhjust selleks on enam kui küll - puhkemajas on viis privaatset kaheinimese tuba viie lisavoodi võimalusega ning soe kuumaveebassein ning saun lubavad nautida talve viimaste minutiteni. Tegemist on helikindla ning kontaktivaba majaga, kus pererahvaga ei kohtuta.

Eelmiste talvede kogemus on näidanud, et nädalavahetusel hindavad puhkemajas peatumise võimalust eraisikud ning nädala sees ärikliendid. Äriklientidest külalised mahutavad nädala sisse oma väiksed kahepäevased seminarid, kus esimesel poolel tehakse tööd ning teisel sõidetakse lumelauda.

Vabas õhus saab peale suusamäe pakutavate tegevuste külastada Valaste juga, kus soodsa tuule ning külmakraadidega avaneb erakordne jäise ilu vaatemäng.

Talvisel ajal on etteteatamisel avatud Purtse pruulikoda, kus lisaks muhedale õllejutule ja kohapealsele õllede degusteerimisele saab kaasa osta tehasehinnaga saunaõlut. Või katsetada Kaevandusmuusemi põgenemistoast põgenemist: kes edukalt välja pääseb, läbib kaevuri kiirkursuse koos maa-aluse rongisõidu, mehise kaevurieine ja pitsi viinaga.

Karukella puhkemaja tellib soovijaile ka transfeeri erinevate objektide vahel liikumiseks, paneb kõik teenused ühele arvele ja esitab vajadusel ka e-arvena.

Sirvige kindlasti Karukella uudiseid Instagramis ja Facebookis.

 

Copy
Tagasi üles