FOTOD Järvamaal põlenud kortermajas inimesed kannatada ei saanud

Järva Teataja
Copy

Kolmekordse kortermaja põlengust Järva vallas Ahula külas sai häirekeskus teate eile kell 7.44, päästjate kohale saabudes põles hoone esimene korrus lahtise leegiga. Rõdudel hädas olnud inimesed said alla kohale toodud tõmbredelit pidi, päästjad kontrollisid ka teised korterid üle ning aitasid majast välja kokku kuus inimest.

Järva Teataja andmetel on Ahula sotsiaaltöökeskusel selles majas kolm korterit ning tulekahju puhkes ühes neist. Selle peal olevad teise ja kolmanda korruse eluruumid said vee- ja suitsukahjustusi, inimesed pääsesid õnneks vigastusteta.

Aravete päästekomando meeskonnavanem Margus Pent ütles, et õnnetus juhtus ajal, mil neil oli vahetuste üleandmise aeg ehk neil oli üks päästja lisaks ning temast oli olukorra lahendamisel palju abi. «Esimesed viis minutit aitasime majaelanikke rõdudelt alla ja seejärel saime hakata kustutama,» lisas ta. Esimeselt korruselt toodi välja liikumispuudega mees, teiselt korruselt ema koos lastega. Teiste elanike korterid jäid tulekoldest kaugemale. Päästjad tõid majast välja ka lemmikloomi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles