Ühistranspordi seiskumine tõi ummikud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ummik Tallinnas
Ummik Tallinnas Foto: Toomas Huik

Kui kolmapäeva hommikul pääsesid autodega tööle sõitjad Tallinnas enamasti ummikutest, sest õpetajate streigi tõttu polnud tarvis ka lapsi kooli viia, siis neljapäevahommikuseks tipptunniks olid mõnes kohas ummikud suuremadki, kui tavalistel tööpäevadel.

Postimehele on antud teada liiklusummikutest kesklinna suunal nii Mustamäe teelt kui Sõpruse puiesteelt, liiklus kulgeb aeglasemalt ka mööda Pirita teed. Postimehe reporteri kinnitusel oli pärast kella 8.30 suur ummik ka Laagna tee alguses, Tartu maantee ja Liivalaia ristmikul, Tõnismäel Kaarli kiriku lähistel ning Pärnu maanteel viaduktist Liivalaia ristmikuni ja sealt edasigi.

Liikleja Sõpruse puiesteelt hindas, et kella 8.30 paiku oli seal sõitmas kaks korda rohkem autosid kui tavaliselt, ent väga problemaatiliseks ta liikluspilti siiski ei pidanud. Kesklinnas autod juba hajuvad ning seal aeglaselt venivaid autoderivisid kella 8 ja 9 vahel ei täheldatud.

Politseist öeldi Postimehele, et kella 7-8 vahel oli olukord liikluses rahulikum, kuid nüüd on hakanud tekkima ummikud.

Politsei hinnangul võib see tingitud olla sellest, et inimesed lähevad koolide streigi tõttu hiljem tööle, sest pole olnud vaja lapsi kooli viia. Nii on tavapärane hommikune ummik nihkunud hilisemaks.

Kuigi toimunud on mõned plekimõlkimised, siis avariide hulk pole kasvanud.

Politsei palus liiklejatel tegutseda kannatlikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles