Milline on Pärnu parim hotell ja miks sa peaksid sinna minema

Frost Boutique Hotell
Copy
Foto: Frost Boutique Hotell

Oled valmis linnapuhkuseks?! Peatu linna kõige luksuslikumas hotellis, pista varbad vastavatud lõõgastuskeskuse mullitavasse basseinivette, veeda õhtu mantelkorstna kupli all Mon Amis ning puhka ööund parimas kontinentaalvoodis.

Juba enne hotelli saabumist on põnev lugeda hoone ajaloo kohta.

Sisult kaasaegses, hingelt ajaloolises hotellis on maitsekalt ühendatud puitelemendid tänapäevase arhitektuuristiili ning mugavustega. Butiik-hotelli kompleks koosneb kahest hoonest, millest tänavapoolne – Kuninga tn 11 hoone asupaik on Pärnu üks ajaloolisemaid. Siia ehitas maja 1705. aastal kaupmees ja kuninglik postmeister Joachim Frost, kelle järgi on saanud oma nime ka hotell. Sellest ajaloolisest paigast vedas Frost teateid ja kirjakesi nii lähemale kui ka kaugemale. Pärnakatele on paik tuntud ja teatud ärkamisajast - aastal 1857 trükiti maja trükikojas esimene ajaleht „Perno Postimees“. Ajaloolises majas on elanud ka Paul Keres, kelle auks on nimetatud üks hotelli tubadest.

Hotellis puhkamise teeb mugavaks selle asupaik. Frost asub Pärnu südalinnas, 2 minuti jalutuskäigu kaugusel teatrist, 7 minuti jalutuskäigu kaugusel rannast.

BUTIIK-HOTELLI STIILSED RUUMID

Külalised saavad valida kahekohaliste superior-klassi tubade kui ka luksuslike kahe magamistoaga ruumide vahel.

Hotelli kõik 14 numbrituba on erineva suurusega ja eri-ilmelised ning valikus on nii terrassi kui ka rõduga tube. Stiilselt kujundatud tubades on luksuslik disainmööbel, naturaalsed nahast vaibad, kontinentaalvoodid, lameekraaniga televiisor ning duši ja fööniga vannituba. Ei ole just tavapärane, et mitmes toas on elava tulega kamin, mille põlevate puude praksumist ja hüplevaid tulesädemeid vaadates puhata.

Hotelli saab korraga tulla puhkama 38 inimest.

SUPERIOR-KLASSI TOAD

Hotell pakub erinevaid superiorklassi tube. Need asuvad mugavalt hoovimajas. Stiilsetes tubades on kahekohalised kontinentaalvoodid ning olenevalt toast saab juurde tellida voodi väikelapsele. Ruumikad kahe magamistoaga peresviidid on populaarsed perede hulgas. 60m2 pinnal mahuvad lahedasti ära nii väikeste kui ka suurte lastega pered. Või hoopis sõbrad. Tubades on kaks magamistuba ning ühiselt saab aega veeta külalistoas, milles on hästi sisustatud kööginurk, söögilaud ning televiisori vaatamise ala. Ja kui pisikeste pereliikmete püksipõlved vajavad puhastamist, siis mitmes sviidis on ka pesumasin ja triikimise abivahendid.

LUKSUSLIKUD SVIIDID

Luksuslikud kahe magamistoaga sviidid Perle ja Silver on armastatud peatuspaik romantikute hulgas. On see siis vastabiellunute valik või hoopis pruutneitsite paik, kus koos aega veeta, puhata ja pulmadeks valmistuda. Ruumikates, 70 m2 alal saavad kõik koos aega veeta, aga vajadusel ka eralduda ja aega omaette veeta, kasvõi rõdult Pärnu vanalinna hooneid ja punaseid katuseid vaadata ja sooja jooki nautida.

Hotellis on mitmes erinevas toas ja ka hoovimaja lounge's elava tulega kamin, mille ees on hea sõpradega aega veeta, raamatut lugeda ning jooke nautida.

ÜHENDA TÖÖ JA PUHKUS

Hotell on armastatud ja hinnatud oma privaatsuse poolest. Tuntud näitlejad, lauljad ja ärimehed leiavad tee hotelli puhkama - et saada vaikust ja privaatsus on garanteeritud.

Aga kogu hotelli broneerivad ka ettevõtted, kes korraldavad erinevaid sündmuseid ning koosolekuid. Suurejooneline Royal sviit on mugav hotellituba, mille juurde kuulub ka ruumikas kaminaga külalistetuba. Toas on kaheksakohaline laud, mis on väga sobiv koosolekute pidamiseks. Toas on lisaks kohvimasin, külmkapp, nutiteleviisor. Kõik selleks, et edukalt mõttetööd teha ning pauside ajal kuumasid ning külmasid jooke juua ning hotelli restorani Mon Ami kokkade poolt valmistatud suupisteid nautida.

Koosolekute ja seminaride pidamine ei pea olema tavaline. Hotellis on sellel aastal laiendatud lounge. Meeskondade juhid otsivad mittetraditsioonilisi paiku, et innustada loovust ning sisukalt koosolekut pidada. Lounge's on toolide ja laudadega istumisala, televiisor-ekraan, mida saab kasutada info kuvamiseks. Vajadusel pakub hotell ka traditsioonilisi koosolekul olulisi vahendeid nagu pabertahvel, märkmikud ja pliiatsid.

Nii mõnigi ettevõte on basseini kõrval lounge's ajurünnakuid pidanud ning pärast seda koos kolleegidega saunades ning basseinis lõõgastunud. Hea viis ühendada töö tegemine ning puhkus.

Foto: Frost Boutique Hotell

PÄRNU UUSIM LÕÕGASTUSALA

Just nimelt, Pärnu uusim lõõgastusala asub Frost Boutique Hotellis. Alal on kaks sauna - üks kuuma ja kuiva õhuga Soome saun ning teine, kõrge õhuniiskusega aurusaun. Alal on lisaks eriliste kividega bassein.

Frosti lõõgastusala muudab eriliseks šungiidikivim. Mustjalt helkivat kivi märkab basseini ääres. Šungiit on looduslik mineraal, mille peamiseks koostisosaks on süsinik. Šungiit puhastab vett praktiliselt kõikidest orgaanilistest ainetest.

Hotelli lõõgastusalalt ei leia tugevatoimelist ja kirbet kloorilõhna. Basseinivett puhastatakse soolaga, mis on kehale ja nahale loomulik ja leebe. Soolaga puhastatud vesi on tervisele ohutu ning vastab Eesti ametkondade poolt kehtestatud normidele ja nõuetele.

Alal on lukustatavad kapid, kuhu mugavalt oma riided jätta. Meie külalistele on kasutamiseks käterätid ja föön ja tubades on hommikumantlid.

Pärast saunarituaale on hea on mõte lasta kehal ja meelel lõõgastuda hotellis asuvas Frost ilu- ja heaolusalongis, mille professionaalsed töötajad pakuvad teenuseid nii näole, kätele ja jalgadele ning kogu kehale.

WHITE GUIDE SOOVITATUD RESTORAN MON AMI

Nii linlaste kui ka linna külaliste poolt kõrgelt hinnatud restoran Mon Ami asub hotelli peahoone ärklikorrusel. Restoranide teejuhi White Guide poolt soovitatud restoran asub ajaloolise hoone soklikorrusel. Ajalugu väärikalt esitavas ruumilahenduses peatub pilk mantelkorstnal ning sisekujunduses nutikalt ärakasutatud 300 aastat vanal originaalsel puitdetailil. Restoran esindab Prantsuse-Belgia elunautivat stiili. Menüüs leiab nimetatud maadest inspireeritud liha-, kala-, ning mereannitoite, mida peakokk on efektselt täiendanud kohalike toorainetega. Restorani joogikaart on sisukas ning toiduga sobiva joogi leiab ka kõige nõudlikum külaline. Prosecco asemel nauditakse siin cremant’i või šampanjat. Restoran pakub nii luksuslikku 'a la carte hommikusööki kui ka maitseküllast õhtusööki. Sagedad eriteemalised õhtusöögid kutsuvad restorani külastama ning kohti jääb alati puudu - nii populaarsed ja oodatud on need külaliste hulgas.

Pärnu on küll armastatud suvepealinn, aga pakub üllatusi ja huvitavat ka talveperioodil.

Visit Pärnu on inforikas leht, kuhu kiigata ning leida tegevusi, mida Pärnus koos sõprade või perega ette võtta. Valiku leiab ka Frost hotelli kodulehelt.

Anna teada, et oled tulemas, nii teame sind oodata!

Copy
Tagasi üles