EKRE arvas Zelenskõid narkomaaniks sõimanud liikme erakonnast välja (27)

Meinhard Pulk
, toimetas
Copy
Vsevolod Jürgenson
Vsevolod Jürgenson Foto: Erakogu

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) juhatus otsustas liikmete seast välja arvata Vsevolod Jürgensoni erakonna maine kahjustamise tõttu.

Jürgenson on avalikkuses esitanud väiteid, mis ei esinda erakonna seisukohti või eesmärke. EKRE viitab Eesti Ekspressi artiklile, kus vahendati, et Jürgenson on öelnud, et 99 protsenti Eesti abist Ukrainale on varastatud ning Ukraina president Volodõmõr Zelenskõi on narkomaan. «Sellega on ta oluliselt kahjustanud erakonna mainet,» ütles EKRE pressiteate vahendusel.

«EKRE toetab ühemõtteliselt Ukraina võitlust oma riigi, rahva ja iseseisvuse eest. Oleme hääletanud kõigi Ukrainat toetavate riigikogu seisukohavõttude poolt. Paljud erakonna liikmed teevad Ukraina toetamiseks isiklikke jõupingutusi, kogudes annetusi ja viies need ise Ukrainasse,» teatas erakond.

«Peame vajalikuks märkida, et Vsevolod Jürgenson ei esinda EKREt üheski valitavas esindusorganis. Ta ei ole kunagi olnud EKRE kandidaat ega kandideeri ka lähenevatel valimistel EKRE nimekirjas riigikokku,» lisati veel.

Kommentaarid (27)
Copy
Tagasi üles