Millised on pealinna parimad pitsakohad/restoranid? Siit leiad TOP2 kohta!

Copy
Foto: Shutterstock

Kas kanepit tahad proovida?

Vastupidiselt üldlevinud arvamusele saab üks tõeliselt maitsev pitsa olla ka tervislik ja selline mis aitab sul saledat joont hoida. Kodune pizzeria Pappa Pizza pakub kõige muu hea ja parema kõrval ka tervislikku kanepi pizzat. Saadaval on ka selle vegan versioon. Veelgi enam! Papa Pizza on üks väheseid pitsa kohti Eestis, kus tainas valmistatakse keti oma enda taigna tehases.

Eesti pitsa-restorani kett Pappa Pizza ootab sind viies linnas: Tallinnas– siin saad maitsva kõhutäie Nõmmel ja Telliskivis, Tartus, Viljandis, Jõhvis, Pärnus ja Harjumaal Veski Marketis. Need ei ole lihtsalt söögikohad, siin võid rahulikult head veini mekkides ka niisama mõnusalt aega veeta. Või siis, kui väga kiire on, pitsa kaasa haarata.

Pitsakett peab lugu sinu ajast. Enne kui pitsat tellid, saad kodulehelt vaadata kui pikk sellel hetkel ooteaeg parasjagu on.

Eriti tasub need kohad meelde jätta kõikidel õpilastel, üliõpilastel ja õpetajatel, sest ISIC- või ITIC- kaardi esitamisel saate pizza lausa 15% soodsamalt. Aga kui sul on sünnipäev, kingib Pappa Pizza sulle kolme pizza ostmisel neljanda puhta tasuta. Selline pakkumine kehtib terve sünnipäevanädala. Tehes tellimusi läbi www.pappapizza.ee kodulehe, teenid lisaks pitsalõike, mille alusel saad 10nda suure pitsa täiesti tasuta.

2020. aasta oli Pappa Pizza jaoks märgiline. Turule toodi uusi maitseid, laiendati menüüd ja tehti uus koduleht koos tellimus-platvormiga. Loodud on uus teenindus-standard ja pitsameistrite Akadeemia.

Kui sulle tunduvad Papa Pizza tegemised ja tõekspidamised sümpaatsed, oled oodatud liituma koostööks 1995. aastal loodud frantsiisiketiga. Sind viiakse kurssi pitsamaailma saladustega, saad sissetöötatud retseptid ning tooraeine soodsamate hindadega. Ka turundust tehakse sinu pitsakohale.

Rohkem infot Papa Pizza kohta saad SIIT .

Foto: Robinsoni Restoranid OÜ

Vahel on kuulda kurtmist, et ei tea kohe üldse mida õhtuks süüa teha ja tihti on soov midagi lõõgastavamat teha pliidi taga askeldamise asemel. Siin tuleb appi tubli abimees Dodo Pizza, kes toimetab laia valiku pitsasid, snäkke ja magustoite Sinu ukse ette vähema kui 60 minutiga -ning juhul, kui siiski läheb aega kauem on Dodo viisakas härrasmees ning teeb järgmise suure pitsa välja nende kulul!

Kuid saame siis tuttavaks! Dodo Pizza on seitse aastat vana ja algusaegadest saadik palju tähelepanu pannud kvaliteedile, maitsele ning kiirele kohaleveole. Dodo ei ole vaid pitsa, see on kombo hoolikalt valitud koostisosadest, mis on nii meie kodumaise toodangu kui ka Itaaliast pärit tarkusega kokku viidud, et pakkuda meile ikka ja jälle huvitavaid maitseelamusi. Pitsade kaste on pärit Itaalia pereettevõttest Mutti ning tainast tehakse kolm päeva -ning tubli itaallase kombeid järgides seda ei külmutata mitte kunagi!

Rahva lemmik on Dodo sõnul Filmiõhtu kombo, mis pakub kahte keskmist 30cm pitsat ning Ben&Jerry jäätist -ideaalne kombo filmi kõrvale! Küll aga ei saa üle ega ümber Dodsterist, mis on rullitud tortilja põhjal imemaitsev kerge eine nendeks hetkedeks, kui nälg näpistab aga külmkapp on tühi.

Suure ja laia valiku Dodo snäkke, magustoite ja pitsasid leiab Dodo Pizza äpist või leheküljelt dodopizza.ee, kohalevedu toimub Tallinna ning Pärnu piires. Külla oodatakse Pärnusse Rüütli tn 45 ning Tallinnasse aadressil Gonsori 10, Mahtra 27 või Sõpruse pst 211A. Küll aga tasub menüüd vaadates olla ettevaatlik -tekkida võib soov mitte midagi muud peale pitsade enam süüa!

Copy
Tagasi üles