Heaolupood tuleb appi nõuannete ja tipptasemel lisanditega

Copy
Foto: Heaolupood OÜ

Heaolutooteid pakkuv e-pood Heaolupood pakub klientidele hästiimenduvaid vitamiine ja muid parimas kvaliteedis toidulisandeid. Lisaks edastatakse aastatepikkusel kogemusel põhinevaid nõuandeid kehapuhastuskuuri läbiviimiseks ning ka infot, milliseid tervisemuresid on klientide lemmiktooted aidanud lahendada.

Heaolupoe taotlus on olnud algusest peale toetada inimeste tervist ja heaolutunnet ja pakkuda kvaliteetses sortimendis parimaid puhtaid aktiivses mittetoksilises vormis tooteid. Need tooted toovad reaalseid tulemusi ega sisalda aineid, mis võivad keha koormata või kahjustada. Heaolupoe asjatundjad kasutavad pakutavaid tooteid alati esmalt ise, testides, kas kõik näitajad sobivad Heaolupoe kõrgete standarditega ja teevad sel moel esmase valiku.

Liposoomne lisand on võimekam

Heaolupoe sortimendis pakutakse nn immuunsusbuustereid, mis on igas vanuses kliendi jaoks haiguste hooajal nagu esmaabipakett viiruste ennetamise või nende läbipõdemise kergendamise. Sellisteks toodeteks on eelkõige vedelal kujul tsink ja liposoomne c-vitamiin või c-vitamiin tsingiga, millest esimesi pakub Heaolupood ka komplektina. Need tooted on aastate jooksul end igati õigustanud ja paljudele abiks olnud. Klientide lemmikuteks on ka teised C-vitamiinid.

Heaolupoe asjatundlike nõuannete kohaselt võiks varuda neid lisandeid just haiguste perioodil. Ennetav ja organismi immuunsust toetav või taastav tsingi ja c-vitamiini kuur aitab viia nakatumisohu miinimumi. Kui ilmnevad haigustunnused, võib neid preparaate hakata kohe manustama, et haigus ei jõuaks tõsisemaks kujuneda ning neid võib tarvitada terve pere.

Foto: Heaolupood OÜ

Heaolupoe nõustajatel on 18aastane kogemus kaalu- ja seedeprobleemide, talumatuste ja nahavaevuste teemal, kus paljud on saanud leevendust keha puhastavatest lisanditest. Soolestiku tervis mõjutab vahetult kehalist ja vaimset tervist. Soolestikku peetakse meie teiseks ajuks ning võttes ette keha puhastava kuuri, on nii mõnigi klient minetanud ärevus- ja paanikahäired ning paljud muud kaebused. Superhäid tulemusi on andnud süsteemne kehapuhastus. Näiteks on Heaolupoe nõustajatel imeline kogemus ühe 17aastase noorsportlasega, keda vaevasid erinevad seedeprobleemid ning lahenduseks pakutud dieedid muutsid olukorra üksnes hullemaks. Zencleanzi maksadetoksi tulemusena väljus noore inimese kehast palju mineraliseerunud jääkaineid ja sapikive ning seedeprobleemid lahenesid.

Kogemustega Heaolupoe toitumisnõustajad rõhutavad, et keha puhastamine võiks toimuda ettevaatlikult: detoxkuurile järgnegu soolestiku limaskesta ja mikrobioomi taastamine ja tervendamine. Heaolupoe ekspertide ja klientide absoluutsed lemmikud on selles libejalakas ja vedelal kujul parimaid võimalikke probiootikumide tüvesid sisaldav Tisso probiootikum. Just selle tootega on saavutatud suurepäraseid tulemusi ka dermatiidi korral - see toode tõesti toimib, samas on seda meeldiva maitsega lisandit kerge manustada. Lisaks tagab vedel vorm parima imendumise. Teadmiseks, et Tisso probiootikumi sobib kasutada absoluutselt igas vanuses, ka lastel.

Lastele suunatud valikust ei paku Heaolupood värv- ja lisaainetega kommilaadseid tooteid, küll aga aineid, millest võib terviseprobleemide ennetamisel ja leevendamisel palju abi olla. Lisaks eelmainitud probiootikumile ja immuunsusbuusteritele on lastele kasulik D3 vitamiin, mida pakub Heaolupood ka spetsiaalselt lastele suunatud tootena.

Kuna Eestis esineb rohkelt B12 vitamiini puudust ja seda juba ka päris pisikestel beebidel, on vanematel hea teada, et B12 toidulisandi puhul on väga olulisel kohal tootes esineva aine vorm. Heaolupood pakub ainukest aktiivses ja mittetoksilises vormis B12 vitamiin kombinatsiooni - adenosüülkobalamiini ja metüülkobalamiini (metüül-B12) ning soovitab manustada B12 koos metüülfolaadiga.

Epigenetics metüülfolaat (5-MTHF) sisaldab folaati aktiivses vormis (400 mikrogrammi kahe tilga annuse kohta). Heaolupoe asjatundjad ei soovita võtta folaati foolhappe vormis, vaid ainult metüülitud ehk aktiivsel kujul. Metüülfolaat (5-MTHF) on kõige stabiilsem, ohutum ja bioefektiivseim folaadi vorm. Folaadi tarvitamine on väga oluline terve närvisüsteemi, südame- ja veresoonkonna ning aju hea tervisliku seisundi säilitamisel. Lisaks DNA toetamisele ja meeleolu tõstmisele aitab 5MTHF lagundada homotsüsteiini: kõrge homotsüsteiini tase võib suurendada dementsuse, südamehaiguste ja insuldi tõenäosust.

Epigenetics metüülfolaadi (5-MTHF) ja Same kombineeritud kasutamine on andnud positiivseid tulemusi ka ATH sümptomaatika korral.

Foto: Heaolupood OÜ

Eakate heaolu tõstvad tooted

Kui rääkida seenioritest, siis on nende seedimine tihti aeglane ja häiritud ning kapsli või tableti kujul toodete manustamisest on sageli vähe kasu. Mistõttu soovitavad Heaolupoe nõustajad kasutada tooteid liposoomses vormis, et tagada vajalike ainete maksimaalne imendumine läbi vereringe otse rakkudesse. Liposoomse toote imenduvus on kuni 98 protsenti ning on sellega ainuke efektiivne alternatiiv süstidele. Liposoomse rauaga on Heaolupoe asjatundjad saavutanud kiireid tulemusi ka pikaajalise aneemia korral.

Heaolupoes pakutavates liposoomsetes toodetes sisalduv letsitiin ei ole valmistatud soja baasil ega pärine Aasiast, tooted on toodetud Saksamaal ning on kõrge kvaliteediga ning efektiivsed.

Liigestekompleks sisaldab seitset liigeste tööd ja liikuvust tõhustavat koostisosa sh glükosamiin, kondroitiin ja MSM. Kompleks aitab kaasa liigeste, luude ning kõhrkoe normaalsele talitlusele ning toetab liigeste tööd ja liikuvust.

Eakate seedimise ja soolestiku tervise võimsaks toetajaks on Heaolupoe klientide absoluutne lemmik libejalakas. Libejalakas kaitseb ja toetab limaskesti alates suust kuni soolestikuni, tekitab söögitoru-, mao- ja soolerakkudele kaitsva limakihi, kaitseb limaskesti toksiinide ja jääkide kahjuliku mõju eest, pehmendab kurgu, söögitoru ja soolestiku ärritusi ning puhastab leebelt käärsoolt. Just seetõttu on libejalakas ka kõrgelt hinnatud soolestiku ja mao tervise tagamise ja taastamise seisukohalt.

Copy
Tagasi üles