Kuidas muuta kallima valentinipäev eriti meeldejäävaks? TOP 5 kingisoovitused leiad siit!

Copy
Foto: Shutterstock

Luksuslik rahu ja vaikus Mäetaguse von Rosen spa 18+ hotellis

Praeguses rutakas maailmas kipub meelerahu toitev vaikus nii mõnigi kord muutuma luksuskaubaks. Mäetaguse von Rosen spa hotellis seda luksust jagub - siin saate tähistada koos oma kaaslasega romantilist sõbrapäeva ja pühenduda segamatult vaid teineteisele. Kõige külastatavamal ajal- kolmapäevast laupäevani on oodatud ainult täiskasvanud, pühapäevast teisipäevani aga ka lastega pered.

Siinses spaas on mitmeid võimalusi hellitada keha ja vaimu - ujumisrajad, üheksa sauna, mullivannid, lõõgastuspesad ja massaažibassein. Kui supelmaja kasutamine on toa hinna sees, siis privaatsesse sauna tagatuppa tuleb eraldi pääse lunastada- ennevanasti oli tagatuba koht, kuhu kõiki ei lastud, seal taastuti päevatööst ja kosutati end. Soetades näiteks Romantikapaketi, saate osa tagatoa mõnudest.

Mõisahotelli kõige populaarsem pakett on Maitsekohtunike pakett, kus restoranis pakutakse 5- käigulist õhtusööki, kus saate maitsva läbilõike tervest a la carte menüüst ning toidukordadele saba ka hindeid anda - see sobib samuti ideaalselt sõbrakuus nautimiseks. Mäetaguse kokad on kohaliku toidu ja lühikese tarneahela fännid ja kasutavad oma köögis peaasjalikult kohalikku toorainet.

Hotellikülastusele lisab luksuslikkust ka tagatud unekvaliteet, kui öö hakul meie uutesse hingavatesse ja kohevatesse patjadesse-tekkidesse sukelduda, siis tuleb sügav ja kosutav uni kohemaid.

Vaikust, meeletoitu ja kosutust- seda kõike pakub Mäetaguse von Rosen spa.

Sokisahtli kingiideed sõbrapäevaks - valluta südameid ja tähista sõprust!

Teeks sel aastal sõbrapäeva kingitusi natuke teistmoodi? Šokolaadi ja lilli võib alati kinkida ja kingiks saada, aga vot sõbrapäeva sokid, need on ikka hoopis teine tera! Bambusviskoosist või puuvillast värvilised sokid toovad alati naeratuse näole - rõõmu ja nalja igale sokisõbrale! Millised sõbrad ja kaaslased on sul, kas valid "You are my person" sokid või hoopis Ms. Perfect ja Mr. Right komplekti?

Kui mehele kõik vajalik juba kingitud, on alati praktilised ja lõbusad sokid just see, mida mehel vaja. Kahe või kolme sokipaariga kinkekomplektidega saad tundeid väljendada ka sõnadeta. Kõik ongi kohe selge, armastus on õhus! Tahad tuua suhtesse rohkem romantikat ja suhet vürtsitada? Kohtingu ajaks võrgutavad südametega sukkpüksid või võrksukad jalga ja su kallim ei saa sinult enam pilku!

Sõbrapäev kuulub sõpradele! Parim sõbranna on alati su jaoks olemas ja aitab su püsti kui kukud ... enne muidugi itsitab natuke sinuga koos seal põrandal ka. Tead ju sellist sõpra? Tähista sõbrapäeva temaga hoopis sokkis tantsides ja kooki süües - elagu sõprus!

Valentinipäeva plaanid muutusid või plaanid hoopis kodust spaa õhtut iseendale? Armasta iseend ja nii armastab sind terve maailm! Sina oledki enda jaoks kõige tähtsam, kingi endale need kõige ilusamad sokipaarid või hoopis sukkpüksid. Ole iseenda Ms. Perfect, võta aega enda jaoks!

Sokid on alati praktiline ja rõõmu toov kingitus! Ole sõbrapäevaks valmis, külasta Sokisahtli e-poodi või otsi Sokisahtli poodidest kohapealt!

Valentinipäev intiimselt ulakate kingiideedega

Parim kingitus on ikka veidi ulakas ning pakub naudinguid mõlemale poolele. Vallatusi täis komplektid paaridele sobivad valentinipäevaks eriliselt hästi ning loovad pikaks ajaks meeldejäävaid emotsioone nii kehale kui vaimule.

Miski pole seksikam kui kalli inimesega intiimsete hetkede jagamine ning sellega koos ülimate naudingute kogemine. Selleks et mängida erinevate meeltega ja katsetada näiteks sidumist, sobib suurepäraselt meie valikust Rosy Gold BDSM kit. Lisaks südamekujuline komplekt 14 Days of Love, kust leiad 14 akent ulakate toodetega, mida koos avada ja katsetada. Põnevat avastamist pakub ka Love Boxx Enjoy Each Other, kus leiad vibreerivaid lelusid ja muud.

Suurepärase seksi mängulised abilised on näiteks Liberatori seksipadjad, paaride vibraatorid Lelo Tiani Duo ning Flexible ja armurõngad. Ära unusta, et kaaslasega koos õhtusöögile või kinno minnes saate kasutada puldiga või äpiga tooteid, mis on võõraste pilkude eest peidetud, kuid teie jaoks eelmäng juba käib. Svakom Elva vibreeriv muna on juhitav puldist, tänu millele saab kasutamise eriti põnevaks teha. Või miks mitte anda bulleti pult mõne huvipakkuva võõra kätte tutvumise eesmärgil – usu, ta ei unusta sind iial!

Pimedate talveõhtute mängusoovitused, mis loovad meeleolu ja viivad naudinguteni: Pull & Play, 30 Day romantiline väljakutse, Sex in the City reisikohver, Truth or Dare paaridele või kraabitavad piletid Scratch & Sex, elamusi jätkub kogu nädalaks.

Meelierutava massaaži tagab meie tootevalik massaažiõlid ja küünlad, mis erutavad meeli ka lõhnaga. Vibreeriv Zalo Kyro massaažinui ja mõnumuna on sügavamate naudingute toojad. Tundlikkust tõstavad vibreeriv huuleläige, Excitationi erutusgeel, Nip Zipi nibupalsam, Inflate XXL geel meestele ja vibreeriv geel Intt.

Kogu seksika kingivalikuga saab tutvuda Ulaka Kaunitari e-poes, mõnusat uudistamist!

Unistuste kohvimasin Experti kohvimaailmast

Kas saab olla sõbrapäevale veel paremat algust kui nautida koos kallimaga hommikul värskelt valmistatud aromaatset kohvi? Jah, saab. Aga ainult siis kui valmistad kohvijooki kvaliteetse masinaga, mille saad valida endale Järve esinduspoes asuvast Expert kohvimaailmast. Mõistagi leiad siit ka Brad Pitti reklaamitud Dinamica Plus espressomasina.

Järve Experti esinduspoes on sul võimalik kõiki kohvimasinaid enne ostmist testida – et valitud saaks just see masin, mis sulle kõige paremini sobib.

Vaid ühe nupuvajutusega saad valmistada JURA kohvijooke – uus Z10 on Šveitsi inseneride meistriteos, mis pakkub ka külmpruulitud kohvijooke.

Kui De'Longhi kirg ja tehnoloogia kohtuvad Itaalia disainiga, on tulemuseks espressomasin, mis võimaldab valmistada autentset espressot kodus õigel viisil.

Phillips populaarne espressomasinate sari LatteGo on saanud oma nime piimaga kohvijookidele valmiva siidiselt pehme piimavahu järgi, neid on lihtne seadistada ja puhastamiseks kulub ainult 15 sekundit.

Experti valikus olevad Saeco Xelsise espressomasinad said 2018. aastal prestiižse IF-i disainiauhinna, mis peegeldab nii selle vapustavat kvaliteeti kui ka materjalivalikut. Kaunis kingitus kallimale!

Kui sulle on aga oluline klassikaline disain ja kvaliteet, soovitame heita pilk Miele täisautomaatsetele espressomasinatele. Järve Experti kohvimaailmas on lai valik!

Expertis Sõbrapäeval 10.-14. veebruarini iga täisautomaatse espressomasina ostjale magus kingitus!

Ehted, mis aitavad muuta su elu säravamaks 

Iga naine, kes armastab sära endas ja enda ümber, võib pilgu ja mõtte pöörata ehtekunstnik Sigrid Kuuse loomingu poole, kes loob tähelepanu armastavaid ehteid.

Kunstnik ise on öelnud, et ta otsib ja loob sära - seda nii materjalide, tekstuuride kui ka tunde kaudu, mida inimesed tunnevad, kui tema ehteid kannavad. „Nende rõõmu on nii ilus pealt näha. Arvan, et peaksime igas päevas leidma vähemalt ühe särava, rõõmustava hetke, kuitahes hall meie ümber ka ei oleks. Ja selle soovi oma ehetesse üle ka kannan,“ selgitab kunstnik.

Ehtekunstnik soovib, et iga tema loodud ehe oleks eluilu meenutaja, mis aitaksid meil näha elu helgemat poolt.

Lisaks igapäevastele ehetele meeldib kunstnikule luua ka keha- ja peakatteid, mis sobiksid suurepäraselt mõnel galal näiteks kanda.

Materjalidest kasutab ta enamasti hõbedat, aga ka bio-plastikut. Sekka ka ajatuid pärleid ja kive. Kõiki kollektsioone - Spruce, Adamson-eric, Enne, Soho - ühendab tugevalt särasõnum - tuua kandjates esile neile ainuomane ilu, panna nad särama. „Oma tegemistes olen hakanud üha rohkem küsima-uurima, et mis saab ehtega siis, kui selle mõõtmeid suurendada skulpturaalseks või kahandada miniatuurseks, tuua ehe tasapinda,“ räägib kunstnik Sigrid Kuusk. Sellest huvist kantuna on valminud kollaažinäitus koostöös graafilise disaineri Eliise Raadikuga. Näitust saad näha kuni veebruari lõpuni avatud Fotografiskas.

Copy
Tagasi üles