Eesti näitas mainekal Bocuse d`Ori kokandusvõistlusel kõrget klassi

Britt Rosen
Copy
Eesti meeskond: (vasakult) treener Niklas Johnsen, Alexander Gureev ja abikokk Ilies El Khomar. FOTO: Johannes Arro
Eesti meeskond: (vasakult) treener Niklas Johnsen, Alexander Gureev ja abikokk Ilies El Khomar. FOTO: Johannes Arro Foto: Johannes Arro

Eesti meeskond saavutas üleilmsel kokanduskonkursil Bocuse d`Oril Prantsusmaal 13. koha.

Eesti meeskond eesotsas koka Alexander Gureeviga jõudis maailma prestiiźikama kokandusvõistluse Bocuse d`Ori finaalis Lyonis 24 võistlejariigi hulgas 13. kohale.

Arvestades, et Eesti sai osalemiskutse konkurentidest hiljem ja treenimiseks jäi vaid kolm kuud, on see silmapaistev saavutus, sõnab Bocuse d`Ori Eesti president Dimitri Demjanov. «Eesti andis endast kõik. Konkurendid olid väga tugevad,» kommenteerib ta tulemust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles