Suruõhu kompressor vajalike tööde teostamiseks

Kaup24
Copy
Foto: Pixabay

Kompressorid leiavad kasutamist väga paljudes valdkondades ja seetõttu on need muutunud aina populaarsemaks elektriliseks tööriistaks, mille paljud inimesed soetavad endale koju. Suruõhu kompressor nagu ka nimi ütleb, aitab toota suruõhku. Suruõhku on vaja mitmete tööriistade töötamiseks, nagu näiteks rehvi- või värvipüstolite kasutamiseks. Aga ka täispuhutava basseini või batuudi täitmiseks. Kui sinu kodus leiab suruõhu kompressor palju kasutamist, võiksid kaaluda selle soetamisele. Tutvu ja võrdle erinevaid tooteid Kaup24 ja Hansaposti e-poodides ja osta veebist sobiv suruõhu kompressor.

Kuidas valida suruõhu kompressor?

Kompressorid on erinevaid, on sellised mudelid, mida nimetatakse kolb kompressoriteks ja teised nimega kruvikompressorid. Mõned tooted töötavad õliga, teised mitte. Viimased tooted on mõeldud ennekõike nendeks juhtudeks, kui on vaja kodus olev bassein, batuut täis puhuda või hoopiski jalgrataste kummid täis saada. Sellised õlivabad suruõhu kompressorid leiavad palju kasutamist suuremates majapidamistes, kus on esemeid, mida täidetakse õhuga. Õlibaasil töötav suruõhu kompressor leiab eelkõige professionaalset kasutamist, sest see on vajalik erinevate suruõhuga tööriistade kasutamiseks. Seega esimene asi, mida valimisel arvestada, on eesmärk, milleks seda kasutada.

Teiseks, pööra tähelepanu, milline on kompressori võimsus. Nagu ikka erinevate seadmete puhul, on suure võimsusega seadmed väga head ja jõudsad. Suure võimsusega suruõhu kompressor toodab suuremas koguses suruõhku, kuid see ei ole tavalisel kodustes tingimustes vajalik ja seetõttu soovitame koju osta keskmise võimsusega toote. Kui sa aga otsid professionaalseks kasutamiseks kompressorit, siis lisaks võimsusele vaata ka rõhku. See on oluline paljude tööriistade kasutamiseks.

Kolmas aspekt, mida vaadata, on paagi maht. Jällegi ei ole see niivõrd kriitiline näitaja kodustele kasutajatele, aga kui suruõhu kompressor on ehituses kasutusel, tuleks sellega kindlasti arvestada. Paagi maht võib ulatuda paari saja liitrini.

Suruõhu kompressor veebikaubamajast

Ükskõik, kas sinu uus suruõhu kompressor läheb peamiselt koduseks kasutamiseks või tööalaseks, leiad sobiva nii Kaup24 ja Hansaposti valikutest. Osta sobiv toode e-poest ja hoia enda aega kokku. Suruõhu kompressor tuuakse sulle koju kätte, et saaksid seda kasutama hakata. Soetades erinevaid tööriistasid ja teisi vajalikke tooteid Eesti suurimatest e-poodidest, ei pea sa kuhugi minema ja saad mugavalt enda vajalikud ostud teha sealt, kus parasjagu oled.

Tutvu kõikide toodetega ja võrdle erinevaid kompressoreid omavahel. Nii leiad just sellise suruõhu kompressori nagu sul on vaja. Pea meeles, et tööriistadele mõeldud ja ratta kummide või mõne batuudi täispuhumiseks vajalikud kompressorid on erinevad. Veendu mudeli sobivuses enne ostu sooritamist. Oleme kindlad, et sinu uus suruõhu kompressor muudab töö tegemise kergemaks ja sinu lapse lemmikmänguasjad ja aias kasutamiseks mõeldud atraktsioonid, mööbel saavad kerge vaevaga täidetud.

Copy
Tagasi üles