5 parimat aktiivset ajaviidet Harjumaal

Copy
Foto: Shutterstock

Kuulsaal muudab meele rõõmsaks, pakkudes häid emotsioone ja maitsvat toitu

Tallinna kesklinnas ja Viimsis asuv Kuulsaal on parim koht meelelahutuseks, peoks ja perega tähistamiseks, sest Kuulsaali visioon on muuta maailma rõõmsamaks ja paremaks, ühendades inimesi, võideldes igavusega ja pakkudes meeldivad õhkkonnas häid emotsioone.

Kuulsaal sobib igale sihtrühmale: täiskasvanutele peoks sõpradega, noortele meelelahutuseks klassikaaslastega, sünnipäeva või muude tähtpäevade tähistamiseks peredele ning samuti meeleolukateks firmapidudeks. Iga päev on eriline ja Kuulsaali võib tulla lihtsalt sõpradega vaba õhtut nautima.

Kuulsaali üheks suureks eeliseks on ahvatlev toidumenüü: peakokad on läbi mõelnud kõik toidud alates snäkkidest bowlingumängu kõrvale kuni toeka ja piduliku kehakinnituseni lõuna- ja õhtusöögiks. Siit leiab maitseelamusi, mida teistes bowlingusaalides nii kõrgel tasemel ei leia! Peakokkade Siret Antoni ja Fred Ehandi menüüs on kasutatud vaid kvaliteetset ja värsket toorainet. Lisaks on peabaarman Jonne Kääramees Inglismaa kolleegide abiga kokku pannud ülimõnusa valiku kosutavaid ja meeliülendavaid mokteile, kokteile ja shote klassikutest tõeliste üllatajateni. Iga jook on eriline ja väärt proovimist!

Kuulsaal eristub teistest saalidest interjööri ja sisseseade poolest. Ruumilabori sisearhitekti Janno Roosi poolt loodud hubases keskkonnas tunneb ennast hästi igas vanuses klient. Kindlasti on suur pluss Kuulsaalil asukoht, mis on mugavalt keskustes: Tallinnas Mere pst 6 ja Viimsis Sõpruse tee 15.

Teame, et täiuslikkus nõuab pühendumist ning pingutame, et Kuulsaalis veedetud aeg pakuks kvaliteetset ajaveetmisvõimalust ja häid emotsioone!

www.kuulsaal.ee

Pidu Trampolino batuudikeskuses – lõbus ja meeldejääv lapsele, mugav lapsevanemale

Tallinnas Ülemiste keskuse 2. korrusel asuv Trampolino batuudikeskus pakub aktiivset vaba aja veetmise võimalust nii suurtele kui ka väikestele. Mõnusaks sünnipäevapeoks on olemas viis ägedat peoruumi, aga ligi 1000-ruutmeetrisele batuudialale võib tulla ka niisama sõpradega hüppama ja pallimänge proovima.

Batuudikeskus on suunatud noortele alates 7. eluaastast, kes on oodatud koos vanema või vähemalt 16-aastase saatjaga. Trampolino batuudikeskuses on 5 eriilmelist sünnipäevatuba. Kõik ruumid on varustatud privaatse kööginurgaga, kus on veekeetja, mikrolaineahi, kohviaparaat, toidunõud ja köögitarbed. Ühekordseid nõusid siin ei kasutata, et tekitada vähem prügi ning säästa loodust! Kui soovid sünnipäeva korraldamise veelgi lihtsamaks teha, tasub tellida Trampolino kaudu ka maitsev sünnipäevalaud!

Kõige uuem sünnipäevatuba on Ninja. Parim vaade kogu keskusele ja hubane valgus teevad sellest tõelise VIP-ruumi! Sünnipäevatuba mahutab 18 külalist istuma, kuid üldine mahutavus umbes 25 inimest. Kui külalisi tuleb rohkem, siis Trampolinos selle eest lisatasu maksma ei pea.

Sünnipäevatuba Forestino on inspireeritud maalähedusest, loodusest ning ürgsusest. Ürgmetsa atmosfääri loov sisekujundus tekitab hubase meeleolu. Sünnipäevatoas on ümmargused neljakohalised lauad, kuhu mahub istuma 20. Üldine mahutavus on 30 inimest.

Sünnipäevatuba Volcano on mässuline, tumedamate toonidega ning sooja õhkava meeleoluga ruum. Toas on ümmargused kõrged lauad ja pukktoolid, seetõttu sobib tuba pigem vanematele lastele ja täiskasvanutele. Tuba mahutab 20 külalist.

Taevalaotusest ja pilvedest inspireeritud sünnipäevatuba Arino asub batuudikeskuse teisel korrusel ehk Trampolino lae all. Toast avaneb hea vaade tervele batuudialale ning melule, mis keskuses parasjagu käib. Istuma mahub 20, kokku 30 inimest.

Sünnipäevatuba Porto on mõeldud neile, kelle jaoks on äge helesinine laguun ning veemaailm. Türkiistoonides tuba tekitab kerge puhkuse meeleolu ning mahutab istuma 20 külalist ning kokku 30 inimest.

Sünnipäevapidu batuudikeskuses kestab 3 tundi - tähistada saab viimase energiapiisa kulumiseni! Peole saab vunki juurde lisada toredate emotsioone tekitavate lisateenustega, nagu kostümeeritud tegelased, mustkunstnik või professionaalne batuuditreener. Lisaks on Trampolino batuudikeskuses avatud kohvik, mis pakub kõigile maitsvad roogasid.

https://www.trampolino.ee

Gun Garage – adrenaliinirikas sünnipäev või firmapidu parima relvavalikuga lasketiirus

Tallinnas, Pirita jõe ääres asub Eesti parima relvavalikuga lasketiir GunGarage, mis pakub ägedaid kogemusi nii algajale kui ka juba teadlikumale relvakäsitlejale. Valida on erinevate laskmispakettide vahel, kuid muidugi saab koostada ka endale meelepärase relvavaliku või tulla oma relvaga harjutama. 

GunGarage on tõenäoliselt Eesti kõige läbimõelduma sisekujundusega lasketiir, kus on palju ruumi, õhku ja valgust ning läbi aasta mõnusalt soe. Üle 8 meetrit laias lasketiirus saab nautida meeleolukat muusikat ning iga paketi juurde kuulub instruktori koolitus, kes õpetab relvi laadima, tulistama ja puhastama. GunGarage relvainstruktor on tegelenud relvadega juba alates 1990. aastate algusest. Filmimine või ägedate piltide tegemine külaliste poolt kuulub samuti paketti!

See on koht, kus peetakse meelsasti erinevaid meelelahutuslikke sündmusi alates firmapeost ja sünnipäevast kuni poiste- ja tüdrukuteõhtu ning sõpruskonna omavahelise mõõduvõtmiseni täpsuses. Tähistamiseks on olemas nii ruum toitlustuseks kui ka saun, samuti võib broneerida kohad kõrvalasuvas restoranis, kust avaneb lummavalt kaunis vaade Pirita jõele ja rannale.

Lisaks Eesti parimale relvavalikule, kus kõik relvad on tõepoolest mõeldud reaalselt laskmiseks, on kohapeal olemas relvapood, relvasepp ning pakutakse ka relvade hoiustamise teenust. Korralik hooldus pikendab relva eluiga ja aitab kokku hoida tulevaste paranduste pealt. Relvade hoiustamine on mõeldud näiteks neile, kes puhkuse ajal sooviksid oma relva muretult kindlas kohas hoida.

Gun Garage lasketiir viib läbi relvaloa taotleja koolitusi. Hetkel toimuvad need kord kuus, aga kuna huvi relvaloa vastu on kasvavas trendis, on plaanis hakata koolitusi korraldama tihedamalt. Koolitus koosneb teooriatundidest ja individuaalsest laskmistreeningust, mis tagab relvaeksami eduka läbimise. Lisaks pakub lasketiir tasuta konsultatsioone enese relvastamiseks või laskespordiga tegelemiseks ning viib huvilistele läbi personaalseid treeninguid.

Tule ja proovi järele! Mõnus adrenaliinilaks on garanteeritud!

GunGarage Lasketiir
Purje 8, Tallinn
e-post: info@gungarage.ee
tel: +372 5688 1155
 

Firmapidu, lahe sünnipäev, lõbus mõõduvõtt sõpradega – seda kõike pakub airsofti lahing

Ülemiste Citys Suur-Sõjamäe tänava ääres endises kasarmuhoones asub 1200-ruutmeetrine airsofti-lahingu sisehall, mis võimaldab igal aastaajal ning iga ilmaga pidada vägevaid sünnipäevi, meeldejäävaid poissmeeste- ja tüdrukuteõhtuid ning firmapidusid. Olemas on ka mõnus peoruum ürituste läbiviimiseks.

Airsoft on lõbus militaarspordiala, kus osapooled lasevad üksteist Airsofti relvadega, mille laskemoonaks on plastikust või biomassist 6 mm läbimõõduga pallikesed. Pihtasaamise tunnistamine käib aususe peale ning mäng tekitab garanteeritult hasarti! Kogu vajamineva varustuse saab kohapealt rentida või Softairi kauplusest soetada. 

Peoruum ja ootealad mänguväljakul on kütteperioodil soojad. Mänguala on aga kütteta, sest kiiret, adrenaliinirohket ja füüsilist spordiala harrastades juba külm ei hakka. Kesk-Sõjamäe 2 asuval sisealal on parimaks grupi suuruseks 8-16 inimest, aga töönädala sees päevasel ajal on võimalik mängima tulla ka väiksema seltskonnaga või päris kahekesi. Samal territooriumil asuv väliala leiab peamiselt kasutust hooajal aprillist oktoobrini, kuid sobivate ilmaolude korral on soovijatel ka seda võimalik kasutada aastaringselt.

Hooajal korraldavad Softairi partnerid peaaegu iganädalaselt avatud mänge erinevates kohtades Harjumaal. Nende mängudega võib liituda iga soovija. Parim viis end toimuvate üritustega kursis hoida on liituda Airsoftijuttude FB grupiga. Lisaks toimuvad Softairi siserajal esmaspäevast neljapäevani igal õhtul erinevas vanuses noortele Airsofti treeningud

Olete oodatud! Lisainfot saab telefonilt 5649 5555 või aardressilt softair@softair.ee

www.softair.ee

www.facebook.com/www.softair.ee

https://www.youtube.com/@softair666

https://www.instagram.com/softair.ee/ 

Asjalik seminar ja vinge e-fatbike seiklus Paunküla Heaolukeskuses

On ammu teada fakt, et looduses viibimine muudab palju loovamaks ning tekitab kuhjaga positiivseid emotsioone. Harjumaal Paunküla veehoidla kaldal asuvas Paunküla Heaolukeskuses saad oma meeskonnaga mõnusalt vaimu virgutada ning proovida ka ägedaid talviseid välitegevusi, näiteks sõitu e-fatbikega.

Koolitused, seminarid, ajurünnakud jm taolised firmaüritused kujunevad tavapärasest erinevas looduskeskkonnas palju produktiivsemaks ning tulemuslikumaks. Tore on töökaaslastega koos midagi igapäevarutiinist erinevat teha. Paunküla Heaolukeskuses saab pidada asjalikke tööüritusi või korraldada oma ettevõtte talvepäevad ühes aktiivsete õuetegevustega, millest selle talve suur klientide lemmik on matk e-fatbikedega.

Seminari või talvepäevi korraldades tekib alati küsimus, mida huvitavat koos teha. Paunküla Heaolukeskuse juht Kaido Kornak soovitab talvist e-fatbike matka, mis sobib kõigile. „Sõidame ettevalmistatud radadel ja raja valime vastavalt osalejate füüsisele. Täiesti kindlalt saab hakkama ka tavaline kontoriinimene ning mingit erilist ettevalmistust see matk ei nõua. Küll aga tekitab kuhjaga mõnusaid emotsioone. Kõik, kes on seni e-fatbikedega matkal käinud, on jäänud ülimalt rahule,“ ütleb ta.

Keskuses jagub parasjagu ruumi ja leidub ka eraldumisvõimalusi väiksematele seltskondadele. Seminari pidamise ruume on kaks – suurem ja väiksem. Talvisel ajal mahub seminari pidama kuni 100 inimest ning ööbima kuni 80 inimest. Keskus asub Tallinnast vaid 45-minutise autosõidu kaugusel.

Vaata täpsemalt www.paunkula.ee

Broneerimiseks võta ühendust info@paunkula.ee

Copy
Tagasi üles