Herbalife Nutrition tähistab 20 aastat Eestis

Herbalife
Copy
Foto: Herbalife

Sel aastal tähistab globaalne toitumisettevõte Herbalife Nutrition 20. aastapäeva Eestis. Viimase kahe aastakümne jooksul on ettevõte koondanud Eestis üle 1500 sõltumatu partneri, kes aitavad inimestel tõhustada oma elu, võttes eesmärgiks tasakaalustatud toitumise ja aktiivse eluviisi. Mis on aidanud ettevõttel niivõrd suurelt kasvada?

1980. aastal USAs asutatud Herbalife Nutrition on juhtiv ülemaailmne toitumisettevõte, mis aitab miljonitel inimestel omaks võtta aktiivset ja tasakaalustatud elustiili. Alates 2003. aastast pakub Herbalife Nutrition inimestele oma tooteid ja teadmisi sõltumatute partnerite abil Eestis: need on inimesed, kes mitte ainult ei paku erinevaid ettevõtte tooteid, vaid ka julgustavad ja juhatavad oma kliente parema toitumise ja aktiivse eluviisi ning kõrgema elukvaliteedi suunas. Samal ajal pakub Herbalife Nutrition sõltumatutele partneritele laialdasi ärivõimalusi.

Viimase 20 aasta jooksul on Herbalife Nutritioni sõltumatute partnerite võrgustik Eestis kasvanud rohkem kui 1500 liikmeni. Nad töötavad 6 kohalikus linnas, näiteks Tallinnas, Tartus ja mujal.

„Mäletan Herbalife’i avamist Eestis ja kuidas me seda hetke koos sõltumatute partneritega tähistasime. Nüüd õnnitlen siiralt kõnealust Balti riiki Herbalife’i 20. aastapäeva puhul. Eesti sõltumatute partnerite lojaalsus ja pühendumine inimeste elu parandamisele on Herbalife Nutritioni peamine eesmärk. Nende töö on ettevõtte edu aluseks Eesti turul. Rääkimata sellest, et nende aastate jooksul on neil õnnestunud aidata paljudel inimestel alustada liikumist parema elustiili ja tasakaalustatud toitumise poole. Tulevik toob kaasa uusi eesmärke ja ma usun, et koos suudame neid saavutada,“ sõnab Olga Solntseva, Herbalife Nutritioni juhtivtöötajate juhataja Lätis, Leedus, Eestis, Aserbaidžaanis, Gruusias, Armeenias, Mongoolias, Kasahstanis, Usbekistanis ja Kõrgõzstanis.

Herbalife Nutrition on toonud Eesti turule 45 toitumis- ja nahahooldustoodet

Ettevõte ei ole kasvatanud mitte ainult sõltumatute partnerite arvu, vaid on suutnud tuua Eestisse ka laia valiku teaduslikult kinnitatud, suurepärase maitsega tasakaalustatud toitumisalaseid tooteid (toidukorra asendusjoogid, proteiinibatoonid, toidulisandid, teed, sporditoit) ning kvaliteetseid nahahooldustooteid, mida on praegu Eesti turul 45. See on alles algus, sest juubeliaasta 2023 toob turule ka uusi tooteid, sealhulgas Collagen Beauty Complexi.

Kokku 45 tootest koosneva tooteseeria tuumik on olnud Nutritional Shake Formula 1. Tänu toitainetele selles toidukorra asendustootes on seda nimetatud ka täisväärtuslikuks söögikorraks klaasis. Siin Eestis on seda saadaval 6 erinevas maitses, alates vanillist kuni vürtsitatud õunani. Paljudel on see aidanud mitte ainult parandada toitumisharjumusi, vaid ka kontrollida oma kehakaalu.

Üldiselt on Herbalife Nutritioni tooteportfellis mitmesuguseid toitlustustooteid, alates Formula 1 Express Barist, mille saab taskusse pista, kuni proteiinibatoonide ja röstitud sojaubadeni, mis on suurepärased igapäevased suupisted. Rääkimata Herbalife SKINi sarja luksuslikest nahahooldustoodetest, nagu kreemid, seerumid ja palju muud.

Foto: Herbalife

Ettevõtte väärtused ja inimeste toetus toovad kaasa kasvu

Väärtused ja põhimõtted on Herbalife Nutritionis olulised, sest need võimaldavad ettevõttel tuua kokku sarnaselt mõtlevad inimesed ja toetada neid nende teekonnal heaolueesmärkide poole. Selle võtmeelemendiks on olnud ka Herbalife Nutritioni sõltumatute partnerite tervisliku eluviisi klubid, kus sarnaselt mõtlevad inimesed saavad kohtuda sõltumatute partneritega ning toetada ja inspireerida üksteist, samuti osaleda sportlikes tegevustes. Paljude jaoks on sellesse kogukonda kuulumine ja Herbalife Nutritioni tooted aidanud parandada oma elukvaliteeti ja saavutada heaolu ja kehakaaluga seotud eesmärke.

Teine aastate jooksul üha olulisemaks muutunud väärtus on keskkond. Herbalife Nutritioni sõltumatud partnerid mängivad tohutut rolli ettevõtte sotsiaalse vastutuse algatuste elluviimisel mitte ainult globaalselt, vaid ka kohalikul tasandil, võttes osa erinevatest ökoloogilistest üritustest ja taaskasutusprojektidest.

Lisateave Herbalife Nutritioni ärivõimaluste kohta on saadaval siin.

Copy
Tagasi üles