Veetrassi ehitus võib alates teisipäevast häirida Nõmmel liiklust (1)

BNS
Copy
Kaevetööd. Pilt on illustreeriv.
Kaevetööd. Pilt on illustreeriv. Foto: Lilli Tölp

AS Viimsi Keevitus teeb teisipäevast kuni juuli keskpaigani Tallinnas Nõmme linnaosas Rebase ja Naaritsa tänava piirkonnas veevarustuse-, kanalisatsiooni-ja sademeveetrasside ehitustöid, mis võivad kohati häirida liiklust.

Nõmme linnaosa vanema Karmo Kuri sõnul on tegemist ulatuslike töödega, millest piirnevate kinnistute omanikke on aegsasti teavitatud ning edastatud ka ajutisi liikluskorralduse muudatusi puudutavad skeemid.

«Lühiajaliselt võib esineda kuni kolmepäevaseid takistusi kinnistutele juurdepääsul, kuid sellest on omanikke juba teavitatud, samuti informeeritakse elanikke täiendavalt kaks päeva ette. Loodame mõistvale suhtumisele ja vabandame võimalike ebameeldivuste pärast,» rääkis Kuri.

Veevarustuse-, kanalisatsiooni-ja sademeveetrasside ehitustöid tehakse kolmes etapis. 14. veebruarist algab torustiku ehitus Naaritsa tänava tupikust kuni Naaritsa 23 ja Rebase 38 kinnistuni. Tööde teine etapp algab 7. märtsil Rebase 28 ja Rebase 14 asuvate kinnistute vahelisel alal. Kolmanda etapi tööd kulgevad Naaritsa 23 kinnistust Vabaduse puiesteeni ja Rebase 32 kinnistust Naaritsa tänavani ning nende töödega alustatakse aprilli keskpaigas. Katendite taastamistööd ning tööde üleandmine on planeeritud juulikuusse.

Töid teeb AS Viimsi Keevitus. Ehitustöödega seonduvatele küsimuste korral palub linnavõim helistada projektijuhile Jaak Ritsole telefonil 505 tööjuhile Valmar Steklovile numbril 5554 1657.

Ehitustööde perioodil tuleb jälgida piirkonnas ajutisi liiklusmärke.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles