Skip to footer
Päevatoimetaja:
Marek Kuul
Saada vihje

Maitseelamused, mis ei jäta kedagi külmaks - Põhjala Catering

Artikli foto

Külm talv on seljatatud ning sellega koos ka ettevõtete jõulupeod ning talvepäevad. Kevade ja suve tulekuga tasub aga mõtlema hakata firmapidude, pulmade ning muude suurte sündmuste korraldamisele, mis vajavad suuremat organiseerimist. Kahtlemata leidub tegusaid inimesi, kes haaravad härjal sarvist ning korraldavad kogu ürituse ise, kuid kindlasti on ka neid, kes on mures ning mõtlevad kuidas korraldada pidu nii, et see tuleks probleemideta ning oleks igale külalisele meeldejääv.

Otsides ideaalset catering teenust leiame me ennast olukorrast, kus valikuid on palju ning alguses kohe ei oskagi seda õiget valikut ära tunda. Hinnates Eestimaist ja kohalikku toorainet koos visuaalselt põneva serveerimise ja naudinguga on ainuõige valik Põhjala Catering, mille põhifookuses on Eesti ja Põhjamaa ehk New Nordic cuisine põhimõtted: nendeks on võimalikult suur osakaal kohalikul toorainel ja selle täielik ärakasutamine. Põhjala meelest on Eesti toit puhas ning kohalike tootjate toetamine väga oluline, selle kõige tulemusena on eestimaise tooraine kasutamine ka keskkonnale väiksem jalajälg.

Meie visioon juba Põhjala Cateringi loomisest saati olnud oma igapäevases tegutsemises võimalikult väikse ökoloogilise jalajälje jätmine ning aina rohkem saame aru, et kliendid hindavad seda kõrgelt, oleme siiralt uhked, kui kellegile sellega silma jääme.

Põhjala Cateringi kaaslooja Marie sõnul peavad kliendid oluliseks toitude kvaliteeti ja menüüde vaheldusrikkust, soovides klientidele parimat ollakse valmis koostama erimenüüsid ning vahetama põhimenüüd mitu korda aastas. Oluliseks peetakse tipprestoranide tasemel toidu serveerimist ning seda, et toidu nautlejad tõesti hindavad tehtud panust. Järeleandmisi ei tehta lisaks menüüle ka põnevate erilahenduste ning toidu serveerimise osas, mis lisavad sündmustele vürtsi. Olgu selleks siis näiteks effekti lisavad kokkade stationid või huvitava niššiga kelnerid -kõike selleks, et külalistele pakkuda midagi uut ja huvitavat ning andes üritusele viimase lihvi.

Põhjala Cateringi kogemus näitab, et lisaks maitsvale menüüle ja heale teenindusele aitab meeldejäävale peole kaasa trendikad materjalid ja inventaar, tänasel päeval on lemmikuteks kujunenud pronks, kuld ja tumesinine koos betooni ning erinevate roheliste toonidega. Kui soojade pearoogade puhul ei ole sooviks käikudega õhtusöök, siis lisab elevust kindlasti tavapärase marmiitides buffeetoidu asendamine kokkade jaamadega, kus kokad serveerivad taldrikutele soojuslampide all kliendi ees kõik road. Just kokkade vahetu kontakt külalistega loob imelise kulinaarse meeleolu -kes meist ei tahaks näha oma silmaga, kuidas maagia sünnib!

Idee alustada Põhjala Cateringiga sündis suurest huvist toitlustuse vastu. Kuna toitlustus on põnev töömaa ja pakub lisaks menüüdele ka palju loomingulisust nii serveerimisel kui ka erilahenduste loomisel on tegu ääretult vaheldusrikka valdkonnaga. Olles Catering teenust pakkunud nii suurtes ja peenetes saalides kui ka rabas, küünides, üksikul saarel, moodsas kõrghoones ja väljaspool Eestit ning isegi pooleli oleva kiriku saalis leiab Põhjala, et lahenduse leiavad kõik ideed ja mõtted ning avasüli võetakse vastu iga nädal uued üllatused ja põnevad väljakutsed!

Lähemalt saab tutvuda Põhjala Catering teenustega nende kodulehel pohjalacatering.ee või klikates siia!

Tagasi üles