Tallinna Vesi kutsub keskkonnast hoolivaid õppureid kandideerima tasustatud praktikale

Tallinna Vesi AS
Copy
Foto: Tallinna Vesi AS

Tallinna Vesi soovib anda noortele praktika käigus head erialast kogemust ning ootab noori, kes soovivad panustada elutähtsa teenuse tagamisse. Ettevõte pakub võimalust nii kõrg-kui kutsekooli õppuritele saada praktilist kogemust oma ala spetsialistide käe all. Praktikantidel on kogu praktika vältel juhendaja, kes pakub igapäevast tuge ning kellega koos tehakse süsteemne praktikakava.

Tallinna Vesi ootab praktikale mitmes valdkonnas, näiteks keskkonnatehnika, keemia ja keskkonnatehnoloogia, automaatika, mehaanika, elekter ja inseneriteadused ning lisaks sellele pakub ettevõte meeskonnatöö, projektijuhtimise ning suhtlemisoskuste paremat omandamist tulevaseks eluks. Praktika on tasustatud ning praktika kestus on ligikaudu 2 kuni 6 kuud, sõltuvalt praktikandi kogemustest ja huvidest.

Lisaks tasustatud praktikale pakub Tallinna Vesi häid spordivõimalusi kogu praktikaaja vältel – nendeks on näiteks ettevõttes olev jõusaali kasutamise võimalus ja squashi väljak. Ettevõttesse tööle jäädes pakume võimalust osaleda ka meie Noore Spetsialisti programmis, mille käigus anname põhjaliku ülevaate tervest ettevõttest ja selle põhiprotsessidest. Tallinna Vesi pakub tublimatele praktikantidele vaba töökoha olemasolul hiljem ka püsivat töökohta.

Tallinna Vesi on Eesti suurim vee-ettevõte, mis varustab elanikke puhta joogiveega. Ettevõte on vastutav Tallinna joogivee kvaliteedi ja keskkonnahoidliku teenuse eest toetades kogu oma tegevusega linna elukvaliteedi parandamist. Ettevõte on pühendunud keskkonnakaitsele, uute tehnoloogiate kasutamisse ja vastutustundlikule veekasutusele. Lisaks sellele on Tallinna Vesi saanud mitmeid tunnustusi oma teenuse kvaliteedi ja vastutustundlikkuse eest, mis tõestab ettevõtte kohustust pakkuda parimat teenust kõikidele klientidele.

Foto: Tallinna Vesi AS

Tallinna Vee tasustatud praktikaprogramm pakub noortele võimalust õppida ja saada kogemust Eesti suurimas vee-ettevõttes. Praktikaprogramm on suunatud õppuritele, kes soovivad saada oma erialal praktilist kogemust ja samal ajal teha koostööd vastutustundliku ja keskkonda hoidva ettevõttega.

Lisainfo: personal@tvesi.ee

Copy
Tagasi üles