Piletilevi: Vene teatri tuuri eest ei saa süüdistada piletimüüjat

BNS
Copy
Piletilevi kinnitusel lõpetasid nad Nitja pääsmete müügi
Piletilevi kinnitusel lõpetasid nad Nitja pääsmete müügi Foto: Piletilevi

Kui meedia on teisipäeval teravalt kritiseerinud Venemaalt pärit teatri Nitja ringreisi toimumist Eestis, siis etendustele pileteid vahendanud Baltimaade juhtiva piletimüügikeskkonna Piletilevi kinnitusel on ebaõiglane asetada ürituse korralduse eest vastutus pääsmete müüjale.

Piletilevi rõhutab, et nad on valmis müüma pileteid vaid nendele üritustele, mille korraldajatel on pädevad lepingud toimumispaikadega, ja need kokkulepped Nitja ringreisi esindaja Piletilevile ka esitas.

«Venemaalt pärit teatri Nitja ringreisi puhul edastas ürituste korraldaja Piletilevile kehtivad lepingud toimumispaikadega, mistõttu ei osanud piletimüüja ette täha, et pääsmete müügi osas võib probleeme tekkida,» ütles Piletilevi juht Sven Nuutmann, lisades, et praeguseks on Piletilevi loomulikult Vene teatritrupi etenduste piletite müügi lõpetanud.

Sel nädalal kavatses Eestis alustada ringreisi Venemaalt Jekaterinburgist pärit teater Nitja. Mitmed kultuurikeskused, kus etendused toimuma pidanuks, ütlesid aga lepingu üles, kuna ringreisi korraldaja polnud neile tutvustanud trupi tausta. Ka kultuuriministeerium märkis, et Venemaalt pärit teatril ei ole praegu Eesti lavalaudadele asja, kirjutas ERR.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles