SUUR ÜLEVAADE Kõik vajalik Sinu imeliseks pulmapäevaks

Copy

Given Estonia

Viis lihtsat sammu GIVEN´ ist abielusõrmuste valimiseks

Parim sõrmus on see, mis just sulle meeldib. Olgu see kasvõi võilillest, peaasi, et sellega kaasneb armastus ja õnn. Alternatiivina võilille-sõrmusele saad GIVEN`ist soetada nii kullast kui hõbedast ja briljantidega sõrmuseid.

1. Kullast või hõbedast?

Kõige populaarsemad on kullast abielusõrmused. Kollasest, punasest ja valgest kullast sõrmused on olnud abielu sümbolid juba iidsetest aegadest. Uusim trend on hõbedast abielusõrmused, mis on saadaval nii briljantidega kui kullaga põimituna.

2. Kui suur peaks olema eelarve?

Eelarve on abielusõrmuse otsingute jaoks hea lähtepunkt. Kuldsõrmused nõuavad suuremat investeeringut, hõbe on säästlikum valik. Näiteks GIVEN hõbedast abielusõrmused on saadaval alates 54 EUR ja kullast abielusõrmused alates 204 EUR.

3. Disain – klassikast avangardini

Vahel valitakse ka ebatavalisema disainiga sõrmuseid. Et mõista, milline sõrmus saab teie abielu sümboliks, tehke väike uuring – vaadake teiste inimeste abielusõrmuseid, uurige internetist erinevaid metalle ja nende tähendusi.

4. Kas paari abielusõrmused peavad sobima?

Mis saab siis, kui pruudile meeldib üks sõrmuse stiil ja peigmehele hoopis teistsugune? Pidage meeles – kuigi kombeks on abielusõrmuseid omavahel sobitada, on see lõppude-lõpuks siiski paari enda otsus.

5. Ostukoht tuleb valida õigeaegselt

Nagu kõike olulist, ei tasu ka abielusõrmuste ostmist jätta viimasele hetkele. Kui soovid professionaalset abi, võta ühendust GIVEN`i konsultantidega.

GIVEN – Baltimaade suurim juveeliehete jaemüügikett.

Oh My Bride

Unistad pulmakleidist, mis paneb südame kiiremini põksuma? OhMyBride Showroomist leiad kleidi, mis väljendab Sinu unikaalsust ja tagab enesekindluse erilisel päeval

Pulmakleit on tavaliselt üks olulisemaid investeeringuid, mis pruut pulmade jaoks teeb ning see on midagi, mis ehib pruutpaari kogu tähtsa päeva jooksul. Seega on tähtis, et kleit oleks mugav, vastaks pruudi isikupärasele stiilile ja sobiks ka ülejäänud pulmapäeva temaatikaga. OhMyBride on rõõmustanud kohalike pruute ideaalse pruutkleidi otsingul muutes kogu teekonna kergemaks tähtsal päeval.

OhMyBride Showroomis on valikus üle 100 kleidi, mis erinevad teistest oma erilise out of box kaasaegse disaini ning tugeva ja mugava disaineri poolt loodud korseti poolest. Korsetti kiidavad ka pruudid, kes on juba OhMyBridest pulmakleidi tellinud öeldes, et see ei vaju alla ega vaja sättimist kogu pulma vältel. Lisaks on kleidi õmblemine kehakuju järgi ning pulmaeelne hoidmine, ettevalmistus ja aurutamine ilma lisakuludeta - kleidi valikust kuni pulmapäevani kantakse hoolt selle eest, et kleit oleks seljas nagu valatud.

OhMyBride uue pulmakleidi tellimuse tarneaeg 5 kuud, küll aga on võimalus ka kiirtellimuse näol, mis on 6-12 nädalat. Vastu tullakse ka viimase minuti pruutidele, kuid siis tuleb valida näidiskleitide seast meelepärase mudeli, mida õmbleja kohendab vastavalt pruudi mõõtudele. OhMyBride peamine eesmärk on see, et pruut saaks oma unistuste pulmakleidi ellu viia ja tunneks end selles enesekindlalt.

Inspiratsiooni kleidi valikuks leiab OhMyBride instagramist ning kes soovivad huvitavat ning erilist pruutkleiti saavad Showroomi personaalsele kohtulisele aega broneerida. Mõnusat inspiratsiooni ammutamist!

Paju Trükikoda

Kutsu külalised stiilselt pulma Pajo pulmatrükistega

Kõik saab alguse armumisest, kihlumisest ja heast planeerimisest – pulmakutse on üks oluline samm tähtsa päeva planeerimise juures. Seda ei pea tegema üksi ja saab alati pöörduda oma lennukate ideedega Pajo trükikoja poole, et sünniks selline tulemus, mis paneb kõigil silmad särama.

Kutsete trükkimiseks on palju erinevaid võimalusi, kuid see võib olla segane ja aeganõudev protsess. Esimeseks sammuks tuleb välja mõelda kutsete stiil - kas soovite klassikalist, elegantset kutset või midagi trendikamat ja modernset? Samuti on oluline mõelda peo värviskeemile ja sellele, kuidas kutse sellega sobib. Teksti kirjutamisel tuleb kindlasti olla täpne ja selge.

Pajo trükikoda pakub laias valikus trükiseid pulmaürituste jaoks. Pulmapidustustele on võimalik valida nii pulmakutsete, kohakaartide, lauanumbrite kui ka ürituste kava ja menüü vahel. Eriliseks teeb ettevõtte nende pikaajaline, pea 30 aastane kogemus ja asjaolu, et pereettevõttena on Pajo trükikoda alati pannud suurt rõhku jätkusuutlikkusele. Selle kinnituseks omab trükikoda ökomärgist Põhjamaade Luigemärk ja jätkusuutliku metsamajandamise tarneahela sertifikaati FSC.

Kujunduse loomine PajoPrint.eu e-poes on väga mugav, selleks tuleb kujunduskeskonnas valida endale meelepärane valik erinevate elementide, fontide ja piltide vahel, mida on võimalik endale sobivalt paigutada. Lisaks saab alati lisada ka oma pilte või kujundusi. Pulmakutseid on võimalik trükkida erinevates formaatides nii ühel lehel kui volditult, pakkudes suurel hulgal erinevaid pabereid. Kogu pakutav paberivalik on valmistatud Euroopas. Muu hulgas on võimalus valida oma trükistele ka 100% taaskasutatud paber.

Rohkem infot Pajo Print pakutavate teenuste kohta leiab aadressil pajoprint.eu. Pajo soovitab juba aegsasti enda mõtted teele panna, et ajavarust puudu ei tuleks.

Kon Tiki Reisid

Kon Tiki Reisid ulatavad abikäe aidates unistustel täituda

Unistuste pulmareisi kordaminekuks on hea, kui keegi aitab seda planeerida, et pruutpaar saaks rahumeeli reisi nautida. Kon Tiki Reisid on juba üle 15 aasta tutvustanud kaugeid ja eksootilisi paiku- Brasiilia, Tansaania, Costa Rica, Sansibar, Seišellid, Mehhiko - siin vaid lühike nimekiri kõigist võimalikest sihtkohtadest, lisaks ka elamus- ja erihuvidega reisid.

Pulmareisi sihtkoht võib varieeruda paaride isiklikest eelistustest ning eelarvest. Mõned paarid eelistavad mesinädalaid veeta rannapuhkusel mõnel troopilisel palmisaarel, näiteks Seitšellides ning mõnele on meelejärgi hoopis Kariibi mere saar. Kindlasti leidub ka paare, kes soovivad romantilist linnareisi Pariisis või Mexico City’s - valikuid on palju ning Kon Tiki Reisidel on igasse kategooriasse midagi erilist pakkuda!

Pulmareisi planeerimisel on väga oluline arvestada sihtkoha ilma, hooaaja ning eelarvega. Lisaks võib olla oluline kaaluda ka selliseid tegureid nagu sihtkoha kultuur, keel ning turvalisus ja selle kõigega ka soovi korral arvestatakse.

Valikus on juba valmispaketina reise, kuid abikäsi ulatatakse ka leidmiseks päris erilisi lahendusi, kui pruutpaaril on kindel nägemus oma elu kõige ägedamast reisist. Paljud hotellid ja kuurordid pakuvad pulmareiside jaoks lisaks erilisi pakette, mis sisaldavad lisateenuseid - näiteks romantilisi õhtusööke, massaaže, spa teenused ning isegi pulmakorralduse teenuseid kui on soov pulmapidu välisriigis pidada.

Pulmareis on eriline, tähistades uue elu algust ja minnes oma unistuste reisile. Kon Tiki Reisid ulatavad rõõmsal meelel abikäe aidates Sinu unistustel täituda!

Saada oma unistuste reisoov juba täna: info@kontiki.ee

Tel: +372 56268377

Sukree Stuudio

Et pulmatort oleks kui muinasjutt

Et leida tordimeister, kes teie pulmadeks unelmate tordi küpsetaks, on soovitav eelnevalt uurida erinevate meistrite töid ja tutvuda nende käekirjaga ning valida see, kes sobib teie maitse ja pulmastiiliga kõige paremini. Et just soovitud tordimeister saaks teie pulmatordi valmistada, tuleks tellimus esitada varakult, sest head meistrid on sageli väga hõivatud.

Kondiitrimaailmas on praegu väga trendikas teha maguslaud, kus pruutpaarile traditsiooniliseks tordi lahti lõikamiseks on spetsiaalne väike tort, aga külalistele serveeritakse erinevad magusad suupisted nagu pulgakoogid, cupcakes, trifles, eskimo, ekleerid jms.

Huvitav lahendus on ka see kui teha kompositsioon mitmest erineva suurusega tordist. Või siis pakkuda igale külalisele personaalne minikoogike.

Kui soovite tellida siiski suurt torti, on soovitav arvestada 150-180 grammi torti ühe külalise kohta. Tort võib olla kaetud kreemiga, suhkrumassiga, martsipaniga, šokolaadi ganachega või šokolaadi velüüriga.

Eelnevalt tasub mõelda ka selle peale, kas soovite tordil näha pulmateemaga või pruudikimbuga kokkusobivaid värvitoone. Maitse eelistuste kindlaks tegemiseks on soovitav kasutada maitse proovikomplekte.

Sukree Stuudio on pereettevõte, mis sai alguse hobist, mis aja jooksul kasvas põnevaks tööks ning lõpuks viis oma väikese kondiitristuudio avamiseni. Stuudios valmistatakse täiesti unikaalseid ja ainulaadseid desserte, mis on kohandatud vastavalt iga kliendi individuaalsetele soovidele.

Chixl Eesti

Chixl fotopeegel on uusim trend pulmades

Pulm on üks tähtsamaid päevi elus, mis jääb meeldejäävaks igale paarile ning nende külalistele. Pulmapäeva planeerimine hõlmab palju erinevaid aspekte, näiteks kauni kleidi valimine, koha broneerimine ja menüü koostamine. Üks oluline osa pulmade planeerimisest on ka foto- ja videomeeskonna valimine olles mälestuste jäädvustamises hindamatu abi. Siinkohal on fotopeeglid muutunud üha populaarsemaks valikuks pulmade planeerimisel pakkudes külalistele koheselt füüsilist pilti - nii saavad külalised endaga kaasa võtta armsa mälestuse pulmapäevast.

Chixli fotopeegel on hea valik pakkudes kvaliteetseid pilte, interaktiivset meelelahutust ja lõbusat kogemust kõigile külalistele ning lisaks saab valida pilte tehes erinevate taustade ja rekvisiitide vahel. Fotopeegli jaoks on vaja vähe ruumi sobitudes ka väiksematesse ruumidesse ja kohtadesse, kus ruum on piiratud. Fotopeegli fotode printimise protsess on sujuv ja kiire, piltide tegemisel kasutatakse stuudiovälku ja professionaalset kaamerat.

Lisaks fotopeeglile soovitab Chixl pulmapidudeks 360 videoboksi renti, mis on täiesti uudne lahendus tehes 360 kraadise video Sinu pulmapeolistest. Video taustale saab lisada meelepärase muusika ja videot saab jagada sotsiaalmeedias kasvõi kohe!

Parima lahenduse pulmapiltide jäädvustamiseks leiab aadressilt Chixl.ee ning kui fotolahenduste mõte Sind kõnetab ära kaua oota - kes ees see mees!

Different

Differendiga on pulmapidu alati ilus!

Planeerides ideaalset pulma ei saa üle ega ümber peosaali dekoreerimisest. Küll aga võib ideaalse mööbli ja lauakatte otsimine olla üsna suur peavalu, eriti kui soov on eristuda ja olla omanäoline.

Samuti ammutavad paljud inspiratsiooni pinterestist, et leida mõtteid oma unistuste pulmapeo korraldamiseks. Pinterestis on võimalik leida ideid kõigele alates pulmakutsest kuni lilleseadete ja lauakaunistusteni ning see on suurepärane koht, kust leida inspiratsiooni ka pulma kujundamiseks. Aga kuskohast leida kaunist mööblit ning ilusaid aksessuaare? Jagatud mure on pool muret ning Different teab, kuidas neid lahendada olles pikaajalise kogemuse ja teadmistega mugav lahendus sisustusmuredele.

Mööbli rentimine on mugav ja keskkonnasõbralik valik, vähendades tootmise ja transportimisega tulenevat keskkonnamõju. Differendi valikus on mööblit, lauakatteid ning aksessuaare alustades tseremoonia- ja taustaseinadest ning lõpetades pehme mööbli ja baarilettidega, võimaldades valida stiilse ja omavahel sobituva mööbli vahel vastavalt pulma temaatikale. Olles rohkem tähelepanu pööranud taaskasutusele leiab Differendist ka kunsttaimi, mis sobituvad koos floristi poolt loodud lilleseadetega ideaalselt.

‘’Kindlasti anname ka soovitusi ja nõuandeid kogu sisustusvaliku osas ning kui näeme tellimuse lehel ära, et mõni ese hakkaks peosaalis silma kriipima anname sellest tellijale ka teada, soovime ju alati kliendile kõike kõige paremat!’’

Rohkem infot Differendi poolt pakutavate toodete kohta leiab instagramist või aadressil different.ee. Tunne ennast nagu pinterestis, aga ära unusta.

Tulekild

Tulekild Ilutulestik pakub juba aastaid kauneid tulevärgi lahendusi pulmadesse

Ilutulestik on olnud pulmade lahutamatu osa juba aastakümneid luues erilist romantikat ja ilusat vaatemängu. Tulekild Ilutulestikud meeskonda kuuluvad kogenud pürotehnikud, projektijuhid ja pürodisainerid, kes on pühendanud üle 20 aasta sellele, et iga pulm oleks eriline, pakkudes laia valikut tooteid ja lahendusi, mis ühes kliendi soovidega leiavad lõpplahendusena kauni sünergia. Meil on väga hea koostöö kõigi tuntumate ja vähem tuntumate pulmaisade ja emadega Eestis. Pakume sealjuures head koostööd pulmade ajakava koostamisel, et kõik leiaks aset sujuvalt ja meelde jääks kaunimad hetked teie elus. Meil on selles pikad kogemused ning saame kinnitada, et oleme näinud erinevaid trende ja suundumusi. Meil on olnud väga meeldivad koostööd meie pruutpaaridega ning oleme spontaanselt moodustanud ühise sõpruskonna, kellega siiani vahetame kauneid ühiseid uusi ja vanu mälestusi läbi sotsiaalmeedia.

Tulekild Ilutulestikud pakub erinevaid tulevaatemänge, võimsaid tuleshowsid muusikaga (püromuusikal), tuleskulptuure kui ka tuletantsijaid ning hoolitseb ka kõigi ametlike toimingute eest, mille hulka kuulub infovahetus valdajaga ning kõigi ametiasutustega kooskõlastused. Nii jääb Sinul (või koos meiega) üle vaid valida ja luua kaunim ilutulestik ning nautida imelist tulemängu.

Kuna tulevärgi ampluaa on muutunud loodussäästlikumaks pakub Tulekild Ilutulestikud ka ilma suurema pauguta tulevärki olles disaininud püromuusikale, mis ei tee tugevat heli ja on muusikasse sünkroonitud. Samuti on juba kakskümmend aastat meie tulevärgi valikus elavast tulest tuleskulptuurid ja tulevaatemängud. Esimesena Eestis aastal 2003 (Tere Pärnu Suvi “LAEV”) hakkasime tegema väiksemaid ja suuremaid elavast tulest tuleskulptuure (vaata meie esimest tuleskulptuuri). Nüüd on tuleskulptuurid paljude ürituste lahutamatu osa (vaata ka võimast “Ilmapuud”). Ilma suurema ja valjema pauguta tulevärke saame projekteerida spetsiaalses animatsiooni programmis. Teie poolt on armastuslugu ja meie poolt on terveks eluks meeldejääv tulevaatemäng, mida saame jagada mälestustes, pildis ja videos.

Tulekild Ilutulestiku suurimaks südameasjaks on eesmärk pakkuda kõrgeimat kvaliteeti teenuste ja toodete osas, mille lõpptulemuseks on teie rahulolu. Kogu Tulekild Ilutulestiku pakutava valikuga saate tutvuda aadressil tulekild.ee ning alati saate meile kirjutada või helistada ja küsida infot lisaks. Igal suvel leiab aset Tulekild Ilutulestikud esinduspruutpaari tulevaatemäng. Nende pruutpaaride armastuslood ja muljed tehtud tulevärkidest leiate siit! Kirjutage meile ja koos leiame ning loome kaunimad hetked teie elus.

Nordic Catering

Professionaalse meeskonna ja säravate ideedega Nordic Catering valmistab Sinu pulmast Rätseplahenduse!

Nordic Catering pakub pulmade jaoks täislahenduses catering’i teenust - toitu, jooki, serviisi, inventari ja professionaalset teenindust. Sündmuse saali koos inventariga saab ette valmistada vastavalt soovile ning boonusena on meeskonnas ka dekoraator, kes annab panuse kaunistuste ja visuaali osas.

Parim toitlustuslahendus sõltub planeeritava pulma formaadist ja ajakavast. Tagasihoidlikku pulma saab lahendada elegantse suupiste vastuvõtuna, kus kelnerid pakuvad käe pealt suupisteid ning täidavad pokaale kihiseva joogiga. Suuremale pulmapeole sobib näiteks Buffet-lahendus mis on taskukohane valik pika pulma toitlustamiseks ning bankettlahenduse korral serveeritakse toidud personaalselt lauda. Professionaalne teenindusmeeskond hoolitseb selle eest, et terve peo vältel on loodud külalislahke atmosfäär ning kõik külalised oleksid hoitud. Eesmärk on luua meeldejääv elamus pikaks ajaks!

Mida meeles pidada, et pulmaeelne protsess oleks kergem?

Päringu saatmisel on oluline jagada infot sündmuse kuupäeva, asukoha, oodatava külaliste arvu ja eritoiduliste kohta. Müügijuht koostab personaalse menüüpakkumise koos toidu- ja joogivalikuga, mida saab korrigeerida. Peakoka Jevgeni Ševtšuki koostatud menüüst leiab meelepärased valikud vastavalt maitsele ja eelarvele, sest valikus on kuni 500 erinevat toodet. Enne sündmust on võimalik väljavalitud menüüd ka degusteerida. Tehniline projektijuht hoolitseb, et kogu sündmus saaks algusest lõpuni läbi viidud vastavalt kokkulepitule eesmärgiga, et pruutpaaril ja külalistel õnnestuks peost maksimum võtta.

Nordic Catering asub Tallinnas Unibet Arenal, kuid pakub catering’i teenust üle Eesti. Rohkem infot leiab Nordic Cateringi kohta aadressil nordiccatering.ee

Suuremõisa Loss

Tule pea unistuste pulmad Suuremõisa lossis Hiiumaal

Kas unistad romantilisest lossipulmast? Tule pea stiilne pulmapidu maagilises Suuremõisa lossis, kust leiad nii suursugust elegantsi kui ka hubast intiimsust. Siin saad pidada just sellised pulmad, nagu oled alati unistanud: ainulaadsed ja maitsekad, keset lopsakat rohelust, maitsva toidu ja hea muusikaga. Kustumatu mälestus terveks eluks!

Suuremõisa lossis on olemas kõik vajalik nii suure kui väikese peo pidamiseks: esinduslikud ruumid, floristi ja catering’i teenused ning ööbimisvõimalus.

Lossi esimene korrus pakub suurepärast võimalust kasutada kahte kõrvuti saali, kust pääseb otse tagaparki. Imekauni pulmatseremoonia võib ju läbi viia vabas õhus! 

Sambaga saal mahutab furšett-tüüpi vastuvõtuks 90 ja söögisaal 50 külalist. Teisel korrusel asuv tiibklaveriga saal mahutab samuti 90 külalist, lisaks annab ruumi juurde avar ja valgusküllane fuajee. Kõiki kolme saali ja fuajeed kasutades mahutab loss üle 200 külalise.

Soovi korral pakub toitlustust lossi oma restoran kpt Malm. Ööbida saab lossist vaid jalutuskäigu kaugusel: Hiiumaa ametikooli ruumikas, kaasaegses, mugavas ja väga soodsas hostelis on 60 majutuskohta.

Pulmad Suuremõisa lossis on midagi, millest veel kaua räägitakse! Kirjuta meile aadressil info@suuremoisaloss.ee või helista lossi külastusjuhile telefonil 515 8381.

Copy
Tagasi üles