Parim ülikool, kust algab karjäär!

Tallinna Tehnikaülikool
Copy

Taltech Virumaa kolledž pakub kaasaegseid tehnikavaldkonna õppekavasid nii rakenduskõrghariduse kui ka magistrikraadi tasandil. Õppimisvõimalustega aitab tuttavaks saada direktor Mare Roosileht.

Taltechi Virumaa kolledži haridus tagab hinnatud töökoha ja kindlasti üle Eesti keskmise palga - kõikide õppekavade puhul on fookus innovatiivsetel tulevikuerialadel.

Virumaa kolledžis saab omandada rakenduskõrghariduse eesti keeles kolmel erialal. Keemiatehnoloogia on universaalne eriala, mis kuulub maailmas kümne kõige nõutavama hulka ning tagab seega head väljavaated karjääriks.

Rakendusinfotehnoloogia on keskendunud tööstusele, kuid lõpetajad on leidnud häid töökohti ka koolides, haiglates või kohalikes omavalitsustes.

Masinaehitus ja energiatehnoloogia tagab laiapõhjalise tehnikahariduse, mille baasilt saab omandada nii mehaanika- kui ka energeetikainseneri tööks vajalikud oskused ja teadmised Rakenduskõrgharidusaladel on võimalik saada Eesti Töötukassalt ka tasemeõppes osalemise toetust.

Magistrikraadi omandamine on loogiline jätk rakenduskõrghariduse kavadele. Nii saab õppida äriinfotehnoloogiat, jätkusuutlikku keemiat ning uuest õppeaastast alates rohelisi energiatehnoloogiaid.

Foto: Tallinna Tehnikaülikool

Palju häid võimalusi

Ida-Virumaa on Harjumaa järel teine tööstuspiirkond Eestis, kuid ülaltoodud alade spetsialistid on oodatud nii üle Eesti kui ka kogu maailmas. Õppetööst kaasa saadud korralik vene ja inglise keel on edasiste töökohavalikute suhtes samuti väga kasulikud - vene keel on Ida-Virumaal n-ö teiseks kodukeeleks, inglise keelega on aga lahti suurem osa maailmast.

Taltechi Virumaa kolledž on helde ka stipendiumivõimaluste poolest. Need algavad juba esimeselt kursuselt. Kool pakub parimatele sisseastujatele tasuta ühiselamukohta ja Kohtla-Järve modernse spordihoone kasutust, rahalisi stipendiume aga pakuvad nii piirkonna ettevõtted kui ka kohalikud omavalitsused.

Kooli iseloomustab ka paindlik suhtumine õppekorraldusse ja individuaalne lähenemine. Sageli pakutakse tudengitele häid töökohti juba õppimise ajal, näiteks praktika läbimise järel. Tänu sellele, et kool võimaldab sujuvalt päevaõppest sessioonõppesse üle minna, saab erialal tööle asuda juba enne diplomi saamist.

Virumaa kolledži tudengid saavad osa kõigest, mida Taltech pakub - näiteks võimalusest minna oma erialal õppima või praktikale mõnesse partnerülikooli Euroopas või kaugemalgi.

Meeldiv elukeskkond

Ida-Virumaa on ilus ning võimalusterohke kant nii vaba aja veetmiseks kui ka elamiseks.

Kohtla-Järve, kus Taltechi Virumaa kolledž asub, on üks rohelisemaid linnu Eestis. Läbi linna järgneb üks park teisele. Puudu pole ei purskkaevudest ega ilusatest tiigivaadetest.

Linna stalinistlik arhitektuur on vaatamisväärsus omaette ning kinnisvara on praegu teiste Eesti linnadega võrreldes veel küllalt soodne. Vaba aega on Kohtla-Järvel kerge sisustada nii esinduslikus kultuurikeskuses kui ka tuliuues spordihoones.

Lühikeste bussisõitude kaugusel on nii Jõhvi oma kontserdimaja ja kaubanduskeskusega kui ka Toila oma imekauni looduse ja suurepärase spaaga. Veidi kaugemale jäävad Sillamäe, Narva ja Narva-Jõesuu, kus leidub palju avastamist nii kultuuri kui ka ilusa looduse mõttes.

Seega, Taltechi Virumaa kolledžisse on tore tulla nii tudengiaastateks kui ka kauemaks, sest karjääri- ja eluvõimalused on seal head.

Parim kool, kus õppida, on Virumaa kolledž! Uuri lähemalt siit!

Copy
Tagasi üles