Aruküla pussitaja võeti kaheks kuuks vahi alla

Brita-Maria Alas
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Aruküla staadion.
Aruküla staadion. Foto: Eero Vabamägi

Laupäeva ööl vastu pühapäeva Aruküla staadionil 19-aastase noormehe surnuks pussitanud 18-aastane kahtlustatav võeti esialgu kaheks kuuks vahi alla, kinnitas prokuratuur. 

«Põhja ringkonnaprokurör Natalia Miilvee taotles Harju Maakohtult kahtlustatava vahi alla võtmist. Kohus nõustus prokuratuuriga ning leidis, et vabaduses viibides võib kahtlustatav uusi kuritegusid toime panna. Seetõttu pidas kohus põhjendatuks kahtlustatav kuni kaheks kuuks vahi alla võtta,» kommenteeris prokuratuur. 

Lisaks 19-aastasele noormehele, kes suri sündmuskohal, sai vigastusi ka 17-aastane tütarlaps, kes viidi kiirabiga haiglasse, kirjeldas Postimees varem. Põhja prefektuuri operatiivjuht Madis Allak lisas pärastlõunal Postimehele, et neiu lubati eile haiglast kodusele ravile.

Politseipatrulli kohale jõudes oli staadionil neli noort – üks raskelt vigastatud noormees ja üks vigastatud neiu ning kaks noormeest, kes proovisid raskelt viga saanud noormehele ise kuni meedikute saabumiseni esmaabi anda.

Sama seltskonnaga koos olnud, kuid sündmuskohalt põgenenud viienda nooruki, keda kahtlustatakse noormehe ja neiu vigastamises, leidis koerapatrull kell 00.32 staadionist paar tänavat kaugemalt. «Noormees oli joobes ega allunud politsei korraldustele ning tema kinnipidamiseks tuli kasutada sundi,» sõnas Allak. «Lisada saan veel ka seda, et tapmises kahtlustaval 18-aastasel noormehel kehtivaid kriminaalkaristusi ei ole,» märkis ta pärastlõunal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles