Urmas Reinsalu kandideerib Isamaa esimeheks (12)

Anna Sarapuu
, ajakirjanik
Copy
Urmas Reinsalu
Urmas Reinsalu Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

Riigikogu liige ja endine välisminister Urmas Reinsalu teatas täna sotsiaalmeedias, et kandideerib Isamaa erakonna esimeheks.

«Kõnelesin erakonnakaaslastega ning otsustasin kandideerida Isamaa erakonna esimeheks. Isamaa poliitika platvorm on ja jääb olema väärtuspoliitika,» sõnas Reinsalu.

Ühtlasi tänas ta Helir-Valdor Seedrit visa töö eest ja tõi esile, et Isamaa on Seedri vedamisel saavutanud palju olulisi muutusi. «Nüüd seisab ees uus peatükk Isamaa loos,» lisas Reinsalu.

Isamaa esimeheks kandideerib samuti riigikogu liige Tõnis Lukas. «Mul on hea meel, et kandideerime koos Tõnis Lukasega. See võimaldab sisulist arutelu erakonna tuleviku üle,» ütles Reinsalu.

Reinsalu toonitas, et Isamaa ambitsioon ja pingutus peavad olema suuremad. «Peame ausalt neil kandideerimisnädalail arutama, millised muutused aitavad Isamaa toetust ühiskonnas kasvatada. Seda ootavad meilt nii liikmed kui ka tänased ja varasemad toetajad. Tugevat Isamaad on praegustel rasketel aegadel vaja rohkem kui rahulikel perioodidel,» selgitas ta.

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles