HingamisLaulupidu kutsub turgutama tervist ilusa muusika ja looduse keskel

Copy
Foto: Hingamislaulupidu MTÜ

19.-20. augustil 2023 toimub Põlvamaal Valgemetsas tervise ja kultuuri suursündmus HingamisLaulupidu, mis seob teadliku hingamise praktikad, pärimuskultuuri, muusika ja looduslähedase eluviisi.

HingamisLaulupidu toob kokku enesearengu huvilisi, kes soovivad elutervet tulevikku. Tegemist on teist korda toimuva rahvusliku festivaliga, mis jagab tervist edendavaid teadmisi võimalikult paljudele lihtsas ja nauditavas vormis kauni Eesti looduse keskel.

Teadlik hingamine on teadlikult elamise alus ja selle oskuse omandamine ja praktiseerimine muudab elu kergemaks, selgemaks ja nauditavamaks. Hingamine vähendab stressi ja kehakaalu, parandab immuunsust, pikendab eluiga, vabastab depressioonist, pärsib ärevust, suurendab füüsilisi ja vaimseid sooritusi ja viib õnnelikuma eluni.

"Hingamine on teadus, mille valdamine annab inimesele tasuta väga suured eneseabi võimalused” kommenteerib laiahaardeline ettevõtja ja Olümpiakomitee president Urmas Sõõrumaa, kes algatust igati toetab.

HingamisLaulupidu loob parimate maailma hingamistehnikate, pärimuskultuuri ja muusika kaudu ühenduse oma põliste juurte ja esivanemate väega, et luua rahuldustpakkuvat elu ja sidusat kogukonda. Tegu on 100% meelemürkide vaba sündmusega.

Mis HingamisLaulupeol toimub?

  1. Inspireerivad ja sisukad teadliku hingamise töötoad. Eesti parimate hingamistöö ekspertide ning tunnustatud USA hingamismeistri Dan Brulé juhendamisel.
  2. Rikkalik kultuuriprogramm (Siiri Sisask, Rändaja, Maili Metssalu ja Jaan-Eerik Aardam, pärimustantsude töötuba Marion Selgalliga, muusikaline üllatusesineja USA-st jpm)
  3. Ühishingamine „Elusama elu hingus“, mis toob kokku kõik osalejad, et üheskoos uutmoodi tähistada eestlaseks olemist tervistaval moel.
  4. Teadliku Valiku Laat, kus leiab ostja kõikvõimalikke tooteid ja teenuseid eelkõige tervise teadlikuks turgutamiseks.
  5. Lõkkeõhtu šamaan Tõnu Talimaa juhendamisel, regilauldes, tantsides ja trummides
  6. Lasteprogramm „Seiklus metsas“ 3-15 aastastele lastele

Teise päeva kõrghetkeks on üle 45 aasta teadlikku hingamist õpetava Dan Brulé (USA) 2 tunnine töötuba. On palju hingamise ala eksperte maailmas, kuid väga vähestel on selline kogemus nagu seda on Dan´il. Reisides 55 riigis viimase 40 aasta jooksul on ta treeninud rohkem kui 250 000 inimest. Dan´i teadliku hingamise meisterlikkuse kunst peitub tema ammendamatus energias ja kohalolus. Tema teadmised ja oskused on meelitanud tema juurde kõrgetasemelisi kliente ja partnereid nagu Tony Robbins, Aleksander Karelin, Stig Severinsen, Stan Grof, Leonard Orr, Wim Hof, Greg Amundson, samuti eliitsportlaseid ja äride omanikke üle maailma.

Dan alustas oma tööd 1970. aastal USA mereväes süvavee sukeldujana meditsiinilise abi spetsialistina. Sellest ajast saati on ta reisinud läbi India, Hiina ja lääne riigid, õppides tervendamise kunsti, mediteerimist, Zen Budismi, hingamisteraapiat, Kriya joogat, Kundalini joogat, Prana joogat, Qigongi (Hiina meditsiini hingamisharjutusi).

Kasuta võimalust ühendada meeldiv kasulikuga, koguda inspiratsiooni ja motivatsiooni, astuda välja tavapärasest rutiinist ning saada energiat meid ühendavatest rahvuslikest väärtustest, uutest teadmistest, toredatest inimestest ja lõõgastavast keskkonnast.

Ettevõtja ja psühholoog Alar Tamming: “HingamisLaulupidu on üks võimalus piiluda neid seisundeid millest igapäevelus puudust tuntakse, kuid mis toidavad nii hinge, keha kui mõistust.”

Oled väga oodatud!

Festivali ametliku treileri leiad siit:

NB! juunis pileti ostnute vahel loosime välja vabapääsme 21.-23. augustil Tallinnas toimuvale Breath Mastery intensiivkursusele „Teadlik hingamine. Keha, meele ja hinge transformatsioon“ (väärtus 850€)

Kogu ürituse programm on leitav hingamislaulupidu.ee

Pileteid ostma!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles