Teetööde tõttu muudetakse mitmel pool liikluskorraldust

BNS
Copy
Teetööd. Foto on illustreeriv.
Teetööd. Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks

Esmaspäeval, 26. juunil kehtestatakse mitmel pool üle Eesti teetööde tõttu liikluspiirangud.

Tallinna–Paldiski maanteel Hüüru kandis tehakse geoloogilisi uuringuid. Töö on liikuva iseloomuga. Töölõigus kehtib kiiruspiirang ja vajadusel korraldavad liiklust reguleerijad.

Kaheks päevaks suletakse liiklusele Lehmjas Järveküla–Jüri maantee gaasitorustiku ehituse tõttu. Ümbersõit on korraldatud Tallinna–Tartu maantee kaudu.

Kuni 7. augustini on Raplamaal Põlmas Rail Baltica viadukti ehituse tõttu liiklusele suletud Kehtna–Põlma maantee. Liiklus on ümber suunatud Kehtna ja Rapla linna kaudu.

Põlva maakonnas Kanepis suletakse liiklusele Rõngu–Otepää–Kanepi maantee kergliiklustee ja kommunikatsioonide ehituse tõttu. Ümbersõit on korraldatud Kooli tänava ja Kera tee kaudu. Tööd kestavad kuni 19. juulini.

Kaheks kuuks suletakse remondiks Vooreküla–Puskaru maanteel asuv Karilatsi sild. Ümbersõit on korraldatud Vooreküla–Põlva–Ihamaru kaudu. Samal ajal on liiklusele suletud ka samas piirkonnas Ihamaru ja Mustajõe I sillad.

Võru maakonnas Tallinna–Tartu–Võru–Luhamaa maanteel Võru ringteel ning Võru–Räpina maanteel Võru–Kääpa lõigul tehakse teetöid. Mõlemal objektil on kuni augusti lõpuni kiirus piiratud. Asfalteerimistööde ajal korraldavad liiklust reguleerijad.

Esmaspäeval kell 8–17 on truubiremondi tõttu liiklusele suletud Husari–Sooküla–Hinsa maantee. Ümbersõit on korraldatud läbi Noodasküla ja Nõnova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles