Politseipunktidest on laulupeo ajal abi saanud ligi 70 last

Postimees
Copy
Politseipunkt
Politseipunkt Foto: Politsei

Politsei- ja piirivalveamet (PPA) tõdes sotsiaalmeedias, et äike ja äkitselt alanud tugev vihm ehmatasid paljusid väikeseid laulupeolisi, kuid nüüd on kõik lapsed lähedaste ja juhendajate juurde jõudnud.

Kuivõrd vihmaga hakkasid paljud inimesed korraga liikuma, kadusid mitmel lapsel vanemad, juhendajad või rühmakaaslased silmist.

«Õnneks leidsid nad kas ise, mõne täiskasvanu või korrakaitsjate abiga tee politseitelki, kus sõbralikud politseinikud asusid kohe eksinud laste vanematega ühendust otsima, pakkusid neile lohutuseks kommi ja sooja saamiseks laenasid enda jopesid,» kirjutas PPA.

Täna on politseipunktidest abi saanud ligi 70 last. «Rõõm oli näha, et mitmed vanemad olid selliseks olukorraks valmistunud, sest lastel oli vanema number kirjutatud kas käepaelale, nokamütsi või jope sisse või oli number lastel lausa tublisti pähe õpitud,» kirjeldas amet.

Praeguseks on kõik lapsed turvaliselt oma lähedaste või juhendajate juures tagasi. «Õnneks on ka suur vihmasadu järele jäänud, mis tähendab vaid üht – pidu saab jätkuda!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles