Populaarne tselluliiti vähendav ning trimmiv LPG-massaaž kodus? On see tõesti võimalik? Jah, lõpuks on!

Nordenbeauty
Copy
Foto: Nordenbeauty

Kas trendikat ja oma tõhususe poolest tunnustatud LPG-massaaži annab tõesti mugavate koduseinte vahel harrastada? Jah, lõpuks tõepoolest annab! NordenBeuaty ShapePro 3.0 värske kasutaja, 36-aastane Kati seda teeb. Naine on innovaatilise ilutootega enam kui rahul.

Tõepoolest, praktiline ning äärmiselt innovaatiline ShapePro 3.0 vaakum- ja EMS masseerija kehale ja näole pakub mitmeid hämmastavaid eeliseid: aitab trimmida nahka, võitleb tselluliidi vastu, vähendab ümbermõõtu. Näole mõeldud EMS funktsioon aitab vähendada kortse, tõsta näolihaseid ja alla vajunud põski ning kaotada paistetuse näolt. Lisaks on seadmel ka punase valguse funktsioon, mis tungib sügavamale nahakihtidesse - kiirendab vereringet, toodab kollegeeni, lõhustab rasvarakke ning viib kehast välja toksiine. Selle kõige tulemusena näeb kogu keha nooruslikum ja tervem välja. Tulemusi on märgata juba paari nädalaga!

LPG-massaaži läksin sõbranna suurepäraseid tulemusi nähes.

“LPG-massaaži eelised on mulle juba mõnda aega teada. Nahka trimmivasse LPG-massaaži jõudsin esimest korda paar aastat tagasi, kui tunnistasin isiklikult praktikat harrastava sõbranna imelisi tulemusi. Minu sisuloojast sõbrannal on koostöö ühe pealinna LPG-massaažisalongiga,” jagab Kati. Ühel hetkel märkasin, et ta tagumik ja jalad on tõesti väga sildad ja vormis. LPG tulemusi oli tõesti näha!”

Peale seda käis Kati mitu kuud ise ka LPG-massaažis, aga hiljuti jäi tal see soiku: “Olin tulemustega rahul küll, aga kuidagi kulukaks läks see kõik. Me naised paneme niigi oma välimuse alla palju aega ja raha. Lõpetasin protseduuridel käimise, kui auto enne salongi minekut parkima unustasin panna ja krõbeda trahvi sain… Igatahes, kui ma Instagramis ShapePro reklaami nägin, siis tekkis soov see kohe ära proovida! Kodustes tingimustes LPG-massaaž, sellist ilutoodet on vist kõik naised pikisilmi oodanud ning lisaks on seadmel ka näole mõeldud funktisoon – super! “

“LPG-massaaži tõhusus on kliiniliselt tõestatud. See aitab trimmida nahka ja vähendada tselluliiti. ShapePro 3.0 vaakumfunktsioon töötab samal põhimõttel, aidates pinguldada lõtvunud nahka, vähendada ebatasasusi ja tselluliiti, ümbermõõtu ning venitusarme. Vaakumfunktsioon stimuleerib vereringet, parandab lümfiringet ja lõhustab rasvarakke. Metallist osakesed seadme küljes suruvad vaakumi surve all end vastu nahka ja kudesid, aitades saavutada pinguldunud naha,” jagab rahulolev klient.

“EMS-teraapiast polnud ma varem midagi kuulnud. ShapePro 3.0 soetasin omale tegelikult ju kodus LPG tegemiseks, sest salongi külastamine oli kulukas ja aeganõudev. EMS-funktsiooni avastamine oli vaid üks suur boonus,” rõõmustab Kati. “Ma ausalt olen alati enesekindel olnud ja poleks küll osanud kõrgematest põsesarnadest ja defineeritumast lõuajoonest unistada, ning ShapePro on tõepoolest mu näojooni päris palju vorminud. Rääkimata siis vähenenud kortsudest. Ma näen tõesti noorem välja,” rõõmustab Kati ootamatult avastatud funktsiooni üle.

Kas kasutamine on keeruline? Sugugi mitte!

Küsime Katilt, kuidas masina kasutamine õigupoolest käib: “Ega seal midagi keerulist pole, teed omal keha õliseks ja vaakumi abil saab seadmega oma keha masseerida. Õhele piirkonnale keskendun vaid kuni 5minutit. Seadmel on kasutamiseks erineva suurusega vahetatavat otsikut, vastavalt kasutatavale piirkonnale. Suurem, ovaalsem otsik sobib hästi reitele ja tuharatele, väiksem ja ümaram otsik on mugavam kasutamiseks kõhul, käsivartel ja säärtel. Erineva tugevusega vaakumastmeid on 3. Protseduur on täiesti valutu ja isegi mõnus, ” nendib Kati.

Peegli ette sattudes enam BOTOXI peale ei mõtle! EMS-funktsioon annab suurepärased tulemused!

Kuidas seadet aga näol kasutada? Kati selgitab: “Näol on kasutatav mikrovoolu ehk elektrilisi implusse andev EMS funktsoon. See stimuleerib näolihasi ja aitab erinevatel näoseerumitel/õlidel paremini imanduda,” Kati tõdeb, et on varem ikka peegli ees pigem botoxi peale mõelnud. “Liigun lihtsalt seadmega suunaga alt üles, gravitatsiooni vastu ja nii lihtsalt see imekombel kõik toimibki ning valus ei ole see absoluutselt!” selgitab naine.

“Igatahes, elektriimpullside abil nägu treenida on hea idee. Sportlasedki kasutavad elektriimpulssidel põhinevaid praktikaid lihaste efektiivsemaks ja kiiremaks treenimiseks. ShapePro tõstab ja treenib näolihaseid luues noorema ja värskema välimuse. Olen täheldanud, et masinat hommikuti kasutades saan väga kiirelt padjanäost lahti. Ja lisaks nahale igati kasulik punane valgus aitab ka."

“Ma ise kasutan masinat enamasti hommikul, tõttöelda on praktika minu hommikurutiini osa. Pärast keha ja näo masseerimist on mõnus duši alla minna. Tihti ei pea ma peale pesu kreeme kasutama, sest õlid ja seerum on praktika käigus niivõrd hästi imendunud,” jagab Kati oma kogemust. “Näol kasutan seadet üle päeva, 3-5 minutit. Tulemusi märkasin tõepoolest paari nädalaga, nagu lubatud.

Kehaga on vaakumifunktsioon lausa imesid teinud, aastaid vaevanud tselluliit on praktiliselt kadunud ning nahk on mõnusalt trimmis ning toonuses. Julgen toodet enda isikliku kogemuse põhjal 100% soovitada ning samuti on enamik mu sõbrannasid selle ka juba endale tellinud!”, muigab Kati.

Kui ka sina otsid lahendust tselluliidi, kortsude ja lõtvunud naha vastu või soovid lihtsalt mõnusalt lõõgastuda nagu rahulolev toote kasutaja Kati, siis tutvu multifunktsionaalse tootega lähemalt: www.nordenbeauty.ee

Pakkumine: Sooduskoodiga "ELU24" saad toote -25% soodsamalt! 

Copy

Märksõnad

Tagasi üles