VIDEO: Otsi värvilisi Tartu 2024 kleepse ja vaata videost, kuidas sind kindlasti Lõuna-Eestis ei tervitata

, Tartu 2024 turunduse projektijuht
Copy
Kallaste kala- ja sibulalaat
Kallaste kala- ja sibulalaat Foto: Nima Sarabi.

Plaanid suvel Lõuna-Eestit külastada, kuid ei tea, kus teha lõunapaus, millega oma õhtuid sisustada või kuhu ööseks jääda? Tartu 2024 külalislahkuse võrgustik aitab hädast välja ja soovitab enam kui 170 Lõuna-Eesti majutus-, toitlustus- ja meelelahutuskohta, mille hulgas leidub valikut kõigile.

Euroopa kultuuripealinna alguseni on jäänud pool aastat ja Tartu 2024 sündmuste programm peaaegu valmis. Kogu programm saab avalikuks 19. oktoobril 2023 – sada päeva enne avatseremooniat. Tiitliaastal on Tartu koos Lõuna-Eestiga tulvil sadadest sündmustest.

Külastajad otsivad ehedust ja personaalseid lahendusi. Nad on teadlikud ja nõudlikud. Et kultuuripealinna külalised tunneksid end hästi, on Tartu 2024 võtnud edendada külalislahkust Tartus ja Lõuna-Eestis ning loonud külalislahkuse võrgustiku, sest hea teenindus on võtmeelement igale meeldejäävale reisikogemusele.

Soovid kogeda seiklusmänge või hoopis lõõgastuda mugavas majutuskohas, oled gurmaan, kes otsib maitseelamusi või tahad hoopis looduses matkata – Tartu 2024 külalislahkuse võrgustik aitab leida sobiva paiga ning avastada piirkonna põnevat kultuuri- ja loodusmaastikku.

Otsi värvilisi “Tartu 2024 soovitab” kleepse

Kõigil Tartu 2024 külalislahkuse võrgustiku liikmete ustelt leiad "Tartu 2024 soovitab" kleepsud.

Kui oma reisi planeerid, siis ava Google Maps ja leia kõik Tartu 2024 soovitatud paigad.

Meelelahutus – https://goo.gl/maps/z8RiQsoKyReWVmyw6

Majutus – https://goo.gl/maps/Zq26xt3eFKx597xe6

Transport – https://goo.gl/maps/WFs9e5AzjmPGgkwD7

Toitlustus – https://goo.gl/maps/eaWoLUzm46v788ue9

Soovitame just neid ettevõtteid Lõuna-Eestis kultuuripealinna külalistele. Võrgustik on kultuuripealinna garantii ja soovitus just sinna kohta sisse astuda.

Näiteks on Euroopa kultuuripealinna tegemistele kaasa elanud Võrumaal Ööbikuoru villa, kelle jaoks oli loogiline samm liituda külalislahkuse võrgustikuga.

“Suvel on meie juures külalisi palju ning kui märgatakse Tartu 2024 logosid, uuritakse tihtipeale, mis siis järgmisel aastal ikkagi Rõuge kandis toimub ja millal oleks parim aeg taas villasse tulla,” rääkis Ööbikuoru villa turundusjuht Joanna Laane.

Ta lisas, et Lõuna-Eesti külalislahkuse edendamine on nende südameasi ning koos teiste võrgustiku liikmetega on eesmärk luua kõigile külalistele meeldejääv puhkus Lõuna-Eestis.

Stardib ka elamusteportaal

Et külalised saaksid Lõuna-Eestit täiel rinnal kogeda ja kohalikud neile elamusi pakkuda, startis ka elamusteenuste portaal Travelguider. Veebilehel toovad nii väikeettevõtjad kui ka suuremad tegijad külalistele nähtavale erinevad võimalused meldejäävaks ajaveetmiseks. Olgu see siis suitsusaunas käimine, öösel rabas matkamine, talvel kelgukoertega sõitmine, hobustega metsas ratsutamine või võimalus ise kohalikega sõira teha.

Nii et võta kaasa oma seiklusjanu ja avasta koos Tartu 2024 külalislahkuse võrgustikuga Lõuna-Eesti kuplite võlu. Loe rohkem Tartu 2024 külalislahkuse võrgustiku kohta siit.

Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024 tiitliaasta saab avalöögi 26. jaanuaril 2024. Ole kursis Euroopa kultuuripealinna tegemistega. Telli Tartu 2024 uudiskiri!

Copy
Tagasi üles