Menuansambli liige keeldus pärast liiklusõnnetuse põhjustamist alkomeetrisse puhumast (1)

Alexandra Saarniit
, ajakirjanik
Copy
Politseinik alkomeetrit käes hoidmas
Politseinik alkomeetrit käes hoidmas Foto: Sander Ilvest

Esmaspäeva hommikul juhtus Märjamaa vallas liiklusõnnetus, mistõttu toimetati kaks inimest haiglasse kontrolli. Esialgsetel andmetel põhjustas õnnetuse ansambli Hellad Velled liige, kes ei pidanud vajalikuks oma kainust tõestada. 

Lääne prefektuuri operatiivjuht Alar Smirnov sõnas, et häirekeskus sai kell 8.15 teate liiklusõnnetusest Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel Märjamaa vallas Orgita külas, kus olid kokku põrganud sõiduautod KIA ja Chrysler. Õnnetus juhtus teelõigul, kus suurim lubatud kiirus on 70 km/h.

Politsei teatas, et esialgsetel andmetel juhtus õnnetus, kui Tallinna-Pärnu-Ikla maanteelt kõrvalteele vasakpööret sooritanud Chrysleri juht ei andnud teed peateel liikuvale sõiduautole KIA ja toimus kokkupõrge. 

KIAs oli kokku neli inimest, kellest kaks, 17-aastane noormees ja 51-aastane naine viidi haiglasse kontrolli. Chrysleris oli vaid sõidukijuht, 51-aastane mees, kes viga ei saanud. Sõidukite juhid kasutasid nõuetele vastavat turvavarustust.

KIA juht oli kaine, Chrysleri juht keeldus kohapeal indikaatorvahendisse puhumast ja tema võimaliku joobe selgitab ekspertiis, sõnas Smirnov.

Postimehele teadaolevalt oli Chrysleri roolis ansambli Hellad Velled liige Mart Peedo. Mees Postimehele ühtegi kommentaari jagada ei soovinud ja sõnas, et seda ei peaks kajastama. Küll aga ütles Peedo, et kuigi ta keeldus kohapeal alkomeetrisse puhumast, olevat ta kaine olnud. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles