Kas tõesti? Lidlis võib nüüd saada kaupu ka 1 sendi eest

Lidl Eesti
Copy
Foto: Lidl

Lidli püsikliendiäpp Lidl Plus on aidanud aasta algusest saadik Eesti peredel säästa ostukorvilt kümneid eurosid kuus, kuid uue funktsiooni Kupong Plus abil suureneb võimalik rahaline kokkuhoid veelgi.

Kupong Plus on Lidl Plus lojaalsusprogrammi uus lisavõimalus, mis arvestab jooksva kuu ostusaldoga ja lähtuvalt sellest pakub välja erinevaid soodustusi.

“Ostusaldo on kuu jooksul Lidlis tehtavate ostude summa, mille suurenedes saad teenida erinevaid boonuskuponge. Mida rohkem ostad, seda atraktiivsemaid boonuskuponge saad lunastada,” selgitas Lidl Eesti esindaja Katrin Seppel.

Mida suurem on kasutaja ostusaldo, seda suurem on ka tema tõenäosus koguda kuu jooksul kokku maksimaalsed neli boonuskupongi. “Need võimaldavad kasutajal osta kvaliteetseid tooteid kõigest 1 sendi eest. Esimene kupong avaneb kasutajale 40-eurose ostusaldo kogunemisel, teine 70-eurose, kolmas 110-eurose ning neljas 210-eurose ostusaldo kokku saamisel,” kirjeldas Katrin Seppel.

Teatis järgmise 1-sendise boonuskupongi kohta ilmub rakendusse automaatselt kohe, kui üks ostutasemetest on saavutatud. Ühe-sendi pakkumine kehtib 7 päeva. Oluline on meeles pidada, et saadud kupongide kasutamiseks tuleb need kindlasti enne Lidl Plus äpis aktiveerida.

Alkoholi-, tubaka- ja nikotiinitooted, kinkekaardid, pandipakendi tasu ja energiajoogid ostusaldot ei kasvata.

Enam kui 50 miljoni ülemaailmse kasutajaga lojaalsusäpp Lidl Plus jõudis Eestisse käesoleva aasta jaanuaris. Sellest ajast on Lidl Plus püsinud enim alla laetud rakenduste seas ja on eestlaste seas palju positiivset tagasisidet saanud. Nagu igat rakendust, saab ka Lidl Plusi Google Play Store'ist või Apple App Store'ist tasuta alla laadida.

Copy
Tagasi üles