Linnapea tagandamine jagab Narva elanikud kahte leeri (3)

Diana Harlamova
, ajakirjanik
Copy
Narva linnapea Katri Raik peab Narva võimupöörde niiditõmbajaks Tallinna kolleegi ja Keskerakonna värsket esimeest Mihhail Kõlvartit.
Narva linnapea Katri Raik peab Narva võimupöörde niiditõmbajaks Tallinna kolleegi ja Keskerakonna värsket esimeest Mihhail Kõlvartit. Foto: Sander Ilvest

Täna peab Narva linnavolikogu erakorralise koosoleku, kus viiakse läbi linnapea Katri Raigi umbusaldushääletus. Uue keskerakondliku fraktsiooni Narva esimehe Aleksei Jevgrafovi väitel on linnapea vastu kogutud 18 allkirja. Volikogus on 31 saadikut – seega on tulemus teada.

Jevgrafov süüdistab linnapead nõrgas koostöös linnavolikoguga, Raik eitab seda. Teise põhjusena märkis Jevgrafov, et linnapea ei tegutsenud, kui riik otsustas punaarmeelaste järgi nimetatud tänavad seadusele tuginedes ümber nimetada.

Raik meeldib paljudele linlastele, teda peetakse edumeelseks inimeseks ning tema umbusaldamise põhjust otsitud ettekäändeks, selgus linnarahvaga vesteldes.

«Ta vaatab, kuidas linna arendada, ja armastab seda linna väga, see aga on nakkav. Mind kui inimest, kellele samuti meeldib linna arendada, köidab see väga,» kommenteeris start-up-inkubaatori ENSKIED asutaja Jegor Karasev. «Raik on Narva heaks palju ära teinud – meenutagem Tartu Ülikooli Narva kolledžit, Sisekaitseakadeemiat ja palju muud.»

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles