Riik andis Nursipalu harjutusvälja laiendusele arvamuste esitamiseks lisaaega

Postimees
Copy
Reservväelased harjutasid tänavu augustis Nursipalu harjutusväljal miinipildujatest laskmist.
Reservväelased harjutasid tänavu augustis Nursipalu harjutusväljal miinipildujatest laskmist. Foto: Arvo Meeks

Riigi kaitseinvesteeringute keskus (RKIK) pikendas Nursipalu harjutusvälja laiendamise eelnõu avaliku väljapaneku aega ühe nädala võrra, kuni 25. septembrini.

RKIKi peadirektori Magnus-Valdemar Saare sõnul on avaliku väljapaneku ajal tulnud kohalikelt elanikelt häid ja sisukaid ettepanekuid.

«Kuna me peame kohaliku kogukonna arvamust oluliseks, siis otsustasime pikendada eelnõule arvamuste esitamise aega veel nädala võrra,» ütles Saar.

Valitsuse korralduse eelnõuga on avalikul väljapanekul ka Natura eelhinnang, keskkonnaülevaade ja asukohavaliku dokumendid. Saare sõnul on eesmärk leevendada võimalikult palju harjutusvälja mõju kohalikele elanikele ja keskkonnale.

Nursipalu harjutusvälja laiendamise eelnõu ja sellega seotud dokumentidega on võimalik tutvuda RKIKi kodulehel.

Eelnõule võivad anda tagasisidet kõik, saates see allkirjastatult aadressile Järve 34A, Tallinn või digiallkirjastatult e-posti aadressil ettepanekud@rkik.ee. Ettepanekud tuleb saata hiljemalt 25. septembriks.

Avalik istung esitatud ettepanekute ja vastuväidete arutamiseks toimub korralduslike täpsustuste tõttu varem välja kuulutatud 3. oktoobri asemel 6. oktoobril kell 18 Võru gümnaasiumis, aadressil Seminari 1, Võru.

Avatud menetluse läbiviija on RKIK.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles