Eesti uus kindlustusselts Balcia muudab arusaamu kindlustusest

Balcia
Copy
Foto: Balcia

Kindlustus ei ole enam igav! Just nii võib kokku võtta tänavu Eestisse jõudnud uue kindlustusseltsi Balcia tegevuse. Kui seni on kindlustamine tundunud tüütu, mõnikord keeruline, ent teatud situatsioonides vajalik tegevus, siis nüüd on võimalik läheneda kindlustusele loovalt ning maandada riske täpselt nendes eluvaldkondades ja tegevustes, kus inimene päriselt seda vajab.

Tänapäeval on täiesti loomulik, et kõike saab käigu pealt endale tellida ning vajadusel tellimust sama hõlpsasti ka katkestada. Olgu selleks voogedastusplatvormi tellimine, rendisõiduki kasutamine tänavalt või parkimislepingu sõlmimine. Kõik käib sekunditega ning vastavalt vajadusele. Nüüd on nii ka Balcia kindlustusega - seda on võimalik tellida ja katkestada igal ajal igas kohas. Just nende tegevuste jaoks, milleks neid päriselt vaja läheb.

"Milleks maksta koormavat autoliisingut ning muretseda kümnete erinevate autoomanike probleemide pärast, kui elad kesklinnas ja kasutad autot vaid episoodiliselt? Loomulikult võtad tänavalt rendisõiduki, ajad oma asjad ära ning säästad seeläbi raha. Kindlustusega on nüüdsest samamoodi," räägib Balcia Eesti juht Denis Nikolajev. "Kui lähed suvel nädalaks metsa matkama ning kavatsed sel ajal ka süstaga mööda jõge kulgeda, siis teeme sulle kindlustuse lähtuvalt vajadustest – näiteks võib vaja minna isiklike asjade veekahju kaitset, puugihammustuse risk on kindlustatav ja kui vaja, siis kindlustame ka lõkketoidust saadavate seedehäirete vastu."

Balcia peab üheks oma eeliseks võimet olla paindlik iga elustiili jaoks. Kui armastad linnas tõukerattaga sõita, saad end kindlustada just tõuksidega seonduvate riskide vastu, olgu selleks luumurrud, katki kukutud hambad või liikemisest tingitud teistele inimestele tekitatud kahju.

Foto: Balcia

"Meie eesmärk on muuta kindlustusteenus inimeste igapäevaelu osaks ning pakkuda võimalust soetada meelerahu vastavalt enda elustiilile ja vajadustele," selgitab Nikolajev.

"Balcia paketid on üles ehitatud niimoodi, et nad kaitseks inimest ja tema vara laiemalt kui inimene ehk ise oskab mõelda. Näiteks eelmainitud tõukerattaga õnnetusse sattumise korral on kindlustatud nii ratas, inimene ise kui ka näiteks peas olev kiiver."

Kui aga oled usin lapsevanem, kelle võsukesed käivad peale kooli mitmetes trennides, võid nad rahulikult ära kindlustada haigusest või mõnest muust asjaolust tingitud kahjude vastu. Lastega juhtub midagi kogu aeg ning on hea teada, et kindlustus katab vanematele ära jäänud spordilaagri kulud, ent samal ajal kompenseerib pisikese hüvitisega ka mudilasele kurvameelsuse, et ta sõpradega aega ei saa veeta. Võimalusi kindlustamiseks on lõputult ning see teebki Balcia eriliseks.

Balcia pakub kõiki enamlevinud kindlustusliike, nagu kodu-, reisi-, õnnetusjuhtumi-, vastutus- ja varakindlustus, samuti on lisandumas liiklus- ja kaskokindlustus. Kindlustust on võimalik osta kindlustusmaaklerite ja veebilehe kaudu, peagi lisandub ka mobiilirakendus.

Balcia kõikide kindlustuspakettide ja nende tingimustega saab tutvuda ettevõtte värskel kodulehel www.balcia.ee.

Copy
Tagasi üles