Elustiilile mõeldud mobiiliäpp ja veel neli head põhjust, miks valida uudne kindlustus Balciast

Balcia
Copy
Foto: Balcia

Eesti kindlustusturule jõudnud rahvusvaheline kindlustustehnoloogia selts Balcia on ette võtnud revolutsiooni tegemise kindlustusmaastikul ning pakub nüüdsest inimestele võimalust sõlmida kindlustust igal ajal, igas kohas ning vastavalt oma elustiilile. Balcia kindlustuse Eesti tegevjuht Denis Nikolajev selgitab, miks tasub kindlustusandja valimisel eelistada just Balciat.

Põnev ja meelelahutuslik mobiiliäpp

Balcia verivärske mobiiliäpp pakub head võimalust kiirelt ja mugavalt sõlmida kindlustust igal pool ning igal ajal, isegi siis, kui oled selle näiteks enne reisi ära unustanud, aga lennujaamas tuleb meelde. Balcia mobiiliäpp ei ole ainult töövahend, vaid ka koht, kuhu pidevalt ka niisama vaadata, sest sealt leiab mänge, häid pakkumisi ja muud meelelahutust.

"Kõige olulisem on aga see, et Balcia mobiiliäpi abil on võimalik juhtumite korral operatiivselt kahjuteade esitada. Me saame selle kohe kätte ning teeme endast kõik oleneva, et kogu kahjukäsitluse protsess oleks kliendile kiire ja mugav," lubas Nikolajev.

Lihtne kindlustusprotsess

Balcia eesmärk on muuta kindlustus arusaadavaks ja selgeks. Seetõttu on kogu kindlustuse ostmise protsess muudetud inimesele võimalikult lihtsaks, sealhulgas lepingu tingimused, kahjust teatamine ning kindlustushüvitise välja maksmine.

"Kindlustus on meelerahu ükskõik milliseks elujuhtumiks ja me soovime, et kogu kindlustamise protsess algusest lõpuni oleks samamoodi igapäevaelu võimalikult vähe häiriv. Teeme omalt poolt kõik, et iga inimene leiaks enda elustiilile vastava kindlustuse hõlpsalt ning ka kahjude käsitlemine oleks kliendile kiire ja lihtne," rääkis Nikolajev.

Kindlustus vastavalt elustiilile

"Meid huvitab päriselt see, milleks inimesed võivad kindlustust vajada. Olgu selleks ekstreemspordiga tegelemine, laste huvialaringide tegevused või erinevate kaherattaliste sõidukitega linna vahel navigeerimine. Aitame kliendil valida just talle sobiva toote ning vajadusel kohandame selle personaalseks," lubas Nikolajev. "Soovime, et inimesed saaksid elada oma elu täisväärtuslikult ning ei peaks kogu aeg mõtlema, kas nende igapäevaelu võib põhjustada ootamatuid kahjusid."

Balciast on võimalik osta nii kodu-, õnnetus-, vastutus-, ekstreemspordi-, juunior- kui ka City Combo kindlustust. Kohe-kohe on ettevõtte portfelli lisandumas ka liiklus- ja kaskokindlustus.

Foto: Balcia

Maksimaalne mugavus

Balcia kindlustust saab sõlmida igal ajal ja igas kohas. Kes soovib, saab seda teha Balcia partneritest kindlustusmaaklerite juures, aga veelgi kiiremalt ja hõlpsamalt on võimalik kindlustust sõlmida ettevõtte kodulehel või mobiiliäpis. Sama lihtne on kindlustustellimust vajadusel ka katkestada.

"Me oleme inimesega igal pool kaasas. Näiteks kui avastad lennujaamas, et reisikindlustus on jäänud tegemata, ei ole vaja kuhugi helistama hakata või pikki e-kirju vahetama. Mõne minutiga on võimalik kindlustusleping sõlmida," ütles Nikolajev.

Denis Nikolajev
Denis Nikolajev Foto: Balcia

Väljakutseid armastav ettevõte

Kindlustus ei ole enam igav! See hüüdlause iseloomustab Balciat kõige paremini. Ettevõte on pidevas muutumises ning ei rahuldu keskpärase turvatsoonis tammumisega. Balcia otsib pidevalt võimalusi, kuidas kaasaegse tehnoloogia ning inimeste elukorraldusega kaasas käia ja olla seeläbi oma klientidele veelgi lähemal. Klientide jaoks tähendab see aga pidevaid soodustusi ja üllatusi.

"Saame aru, et meie edu sõltub meie klientide edust. Seetõttu oleme oma klientidele pühendunud mitte sada, vaid kakssada protsenti. Näiteks kui sina või sinu ettevõte on edukas, sest kasutab uusimat tehnoloogiat, siis oleme just meie need, kes selle esimesena ka ära kindlustavad," ütles Nikolajev. "Sealjuures ei unusta me sind ära ning pakume sulle pidevalt paremaid hindu ja boonuseid kindlustustoodete ostmisel."

Balcia kõikide kindlustuspakettide ja nende tingimustega saab tutvuda ettevõtte kodulehel www.balcia.ee.

Copy
Tagasi üles