Tondi ülesõidu ümberehitus muudab läänesuuna reisirongide sõiduplaane

BNS
Copy
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Konstantin Sednev

Tallinnas kestev Tondi raudteeülesõidu ümberehitus toob laupäevast kuni järgmise nädala lõpuni ajutised muudatused Elroni reisirongide läänesuuna sõiduplaanidesse.

Tallinnas kestev Tondi raudteeülesõidu ümberehitus toob laupäevast kuni järgmise nädala lõpuni ajutised muudatused Elroni reisirongide läänesuuna sõiduplaanidesse.

Kuna Turba, Paldiski, Keila ja Kloogaranna suuna reisirongide alg- ning lõpp-peatus asub ajutiselt Tondil, tuleb reisijatel ka Elroni sõiduplaaniotsingus algpeatuseks sisestada Tondi.

Remondi ajal saavad rongireisijad tasuta sõita 3., 4. ja 6. liini trammidega ning bussiga number 23, millega saab liigelda Balti jaama, kesklinna ja Tondi vahet. Trammide ja busside sõiduplaanid on leitavad leheküljelt transport.tallinn.ee.

Tondi ja Kivimäe vahel olevates peatustes peatuvad nii saabuvad kui ka väljuvad rongid mõlemal pool raudteed olevatel platvormidel.

Tallinnast väljuval suunal ehk esimese tee ääres olevatel Tondi, Järve, Rahumäe, Nõmme, Hiiu ja Kivimäe peatustes peatuvad kõik linna sisenevad Turba liini rongid ning Paldiski liini linnast väljuvad rongid. Lisaks peatuvad nende platvormide ääres Kloogaranna reis number 536 ning Keila reisid 500, 583 ja 587.

Tallinnasse suunduval suunal ehk teise tee ääres olevatel Tondi, Järve, Rahumäe, Nõmme, Hiiu ja Kivimäe peatustes peatuvad kõik linna sisenevad Paldiski liini rongid ja linnast väljuvad Turba liini rongid. Lisaks peatuvad nende platvormide ääres Kloogaranna reis number 525 ning Keila reisid 585 ja 588.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles