GALERII JA VIDEO Maailmameistrivõistluste kolmandaks tulnud Solaride meeskond saabus Tallinnasse

Copy

Õhtupoolikul saabusid Tallinnasse päikeseautode maailmameistrivõistlustel kolmanda koha saanud Eesti tiim Solaride. Postimees võttis võitjad vastu ja uuris, millised on edasised plaanid.

Eesti päikeseauto koondise tiimijuht Mart Erik Kermese sõnul saavutas tiim suurepärase tulemuse. «See oli meie esimene võistlus ja me tulime juba poodiumile,» sõnas ta.

Lisaks poodiumikohale pälvis Solaride eriauhinna tehnilise ülevaatuse parimana, mis oli tiimijuhile eriliselt suure tähendusega. «See on selline auhind, mis just inseneridele tähendab eriti palju, sest seal hindavad oma ala eksperdid, kui hästi on auto ehitatud, millised on meie lahendused, kas nad on inseneeria alaselt hästi tehtud, saime kinnitust, et jah, tõesti on,» lisas tiimijuht Postimehele.

Esimese tiimina Baltikumist päikeseautode maailmameistrivõistlustel osalev Solaride pälvis oma võistlusklassis 3.koha. Maailmameistri tiitel läks tiimile Sunswift Racing Austraaliast. Lisaks poodiumikohale pälvis Solaride eriauhinna tehnilise ülevaatuse parimana.

29. oktoobril toimunud auhinnatseremoonia tõi kokki 38 tiimi liikmed üle maailma, kus kuulutati välja iga kategooria võitjad. Hindamisel vaadati auto praktilisust, disaini ja ehituse teostust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles