Taksopargi ristmiku foorid olid tipptunnil pimedad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taksopargi ristmik Kristiines
Taksopargi ristmik Kristiines Foto: Teet Malsroos/ Õhtuleht

Tallinnas Kristiine kaubanduskeskuse juures nn taksopargi ristmikul ei töötanud täna hommikul kahe tunni jooksul ükski foor, liikluskaost saabusid reguleerijad lahendama enne kella kaheksat.

AS-ist Signaal öeldi Postimees.ee'le, et fooridega oli probleeme kella 6.20-st kuni poole 9ni, mil need lõpuks korda saadi. «Vahepeal saadi tööle ja siis läksid need uuesti rikki,» sõnas Signaali dispetšer.

Signaali foorigrupist selgitati, et foori kontroller ütles üles ja seda käidi kahel korral parandamas. Ametniku sõnul võis põhjuseks olla vahepealne elektrikatkestus, mis tekitas teisigi probleeme.

Hommikul tööle rutanud Postimees.ee lugeja teatas, et kella 7.40 ajal polnud ristmiku liiklust keegi reguleerimas.

AS-i Ühisteenused liiklusreguleerijad on seoses Vabaduse väljaku sulgemisega ristmikul korda loomas igal hommikul alates kella 7.40-st, nii ka täna.

Ühisteenuste tegevdirektor Kristi Hunt ütles, et liiklusreguleerijad alustasid tööd tavapärasel ajal kell 7.40, ent kuna fooride puudumise tõttu oli tekkinud juba tohutu ummik, käidi kõigepealt selle ulatusega tutvumas ning siis koostati uus skeem reguleerijate paiknemiseks. «Tavaliselt on taksopargi ristmikul üks mees, siis täna toodi teine lisaks ning ka Endla viadukti juures olev reguleerija paigutati ümber,» lisas Hunt.

Munitsipaalpolitsei juht Kaimo Järvik ütles, et nende poole keegi ei pöördunud ning seetõttu keegi ka nende poolt liiklust reguleerimas abis ei käinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles