Väikest küla on raputanud kaks tragöödiat järjepanu

Margus Martin
, ajakirjanik
Copy
Paarinädalase vahega juhtus Muuga külas kaks ränka õnnetust, millest esimeses hukkus auto alla jäänud noor neiu, teises traktori alla jäänud eakas naine.
Paarinädalase vahega juhtus Muuga külas kaks ränka õnnetust, millest esimeses hukkus auto alla jäänud noor neiu, teises traktori alla jäänud eakas naine. Foto: Marianne Loorents

Oktoobri lõpus hukkus ligi paarisaja elanikuga Muuga külas Lääne-Virumaal õhtusel ajal maantee ääres kõndides auto alla jäänud noor neiu, mõne päeva eest tabas sama ränk õnnetus kohalikus farmikompleksi endiseid töökaalasi külastanud eakat naist, kellele sõitis otsa traktor.

Olgu tegu noore või eaka inimese surmaga, ühtviisi raske on toime tulla nii lähedastel, hukkunute tuttavatel kui ka teistel õnnetustes osalenutel.

Osaühingu Muuga PM juhatuse liige Margo Klaasmägi ütles, et nende ettevõtte territooriumil juhtunud õnnetus on igal juhul keeruline kõigi jaoks. «Meeleolu on rusuv, aga peame oma elu ja igapäevaste toimetustega edasi minema. Muud valikut meil ei ole,» lausus ta. «See on suur vapustus ja šokk. Liiati, kui kaks traagilist sündmust on tulnud üksteise järel, on see suur šokk kogukonnale. Väga ränk üleelamine, millest toibumine võtab kuid ja aastaid. Ei ole lihtne selle teadmisega edasi elada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles