VIDEO Politsei hoiatab Tallinnas tegutsevate autovaraste eest (1)

Liisa Ehamaa
, ajakirjanik
Copy

Politsei sõnul liiguvad Tallinnas ringi autovargad, mistõttu tasub sõidukiomanikel olla oma vara suhtes tähelepanelikud.

Täna hommikul sai politsei teate, et eile õhtul Nõmme eramaja hoovi pargitud Toyota Land Cruiser on varastatud. Sõiduk leiti mõnesaja meetri kauguselt ning tõenäoliselt jäi vargus pooleli seetõttu, et sõiduk jäi tehnilistel põhjustel seisma.

Põhja prefektuuri kriminaalbüroo raskete kuritegude talituse juht Vjatšeslav Milenin ütles, et seni kogutud andmed viitavad, et autovargad on tulnud välismaalt. «Sel korral jäi neil vargus lõpuni viimata, kuid oleme veendunud, et nad proovivad uuesti mõnda sõidukit varastada,» ütles ta. 

Autovargad tegutsevad peamiselt öösiti ja politsei soovitab oma sõidukid parkida kinnises hoovis või garaažis. «Kui märkate enda naabruskonnas ebaharilikku tegevust, näiteks aeglaselt liikuvaid sõidukeid, kahtlaselt käituvaid võõraid inimesi, siis palume sellest kohe teavitada politseid. Võtmevaba käivitussüsteemiga autode võtmed pange kinnisesse metallkarpi ning võimalusel paigaldage kodukohta valvekaamerad.»

Kriminaalmenetlus on alustatud vargust käsitleva paragrahvi järgi ning seda juhib Põhja ringkonnaprokuratuur.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles